Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Коростишів, вул. Київська, 66

Адреса:
Житомирська область, Коростишів, вул. Київська, 66
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
19 квітня 2022, 11:12
Не видають валюту при замовленні готівки. Другий раз оформила замовлення на видачу готівки в касі. Видача готівки мала бути валютою. Другий раз кошти в касу не надійшли. повідомлення про зміну дати немає. Оператори нічого не знають як завжди. Прагнення вирішити проблему немає.
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
19 квітня 2022, 13:12
Вітаємо!
Вибачте за можливі незручності. Наші фахівці вже проводять перевірку стосовно вашої ситуації, за результатами якої вам зателефонує наш співробітник.
1 не зарахована
7 серпня 2021, 12:59
12 липня в відділенні Привата в Коростишеві Дяченко В. О. оформлював пенсійний рахунок. Але пенсія за серпень на карту не надійшла. Прийшла на почту і отримати її він не зміг. Оскільки перебуває в іншій області. При чому в відділені запевнили, що вчасно передадуть документи. Тепер знову прийлеться їздити в місто в Приват? Як йому отримати пенсію за серпень?
Коментарі (4)
Ответ банка
Приватбанк
7 серпня 2021, 13:15
Добрий день!
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію та розібратися в ситуації детальніше.
1
20 листопада 2020, 21:13
В общем обслуживанием банка был полностью удовлетворен. Услугами пользовался, кредитные средства и договоры всегда закрывал без просрочек. Однако, несколько недель назад назад банк уведомил меня о необходимости актуализировать свои данные и все бы нечего, если бы не прикрепил к актуализации анкету с вопросами которые не касаются банка и как по мне совершенно не этичны — по типу, есть ли депозиты в других банках и сколько. Меня это крайне возмутило, позвонил в поддержку, где оператор весьма высокомерно мне втолковал, суть была такова — все это для вашей безопасности. Интересно в чем заключается моя безопасность если я разглашаю свою личную информацию третьим лицам, для меня осталась загадкой. После завершения разговора обратил внимание что лимит на оплату частями снизился до 1000 грн, при этом банк не удосужился оповестить своего клиента об этом. Информацию актуализировал, однако банк снизил кредитный лимит до 500 грн. Вот тут я и решил закрыть все счета и прекратить сотрудничество с приват банком. Раз банк не дорожит клиентами, а точнее плюет на идеальную кредитную историю и более чем 10 летний опыт сотрудничества — всего доброго.
Коментарі (7)
Ответ банка
Приватбанк
21 листопада 2020, 10:26
Добрий ранок!
Ми розуміємо, що зміна кредитного ліміту на картці без вашої ініціативи неприємна. І разом з тим, давайте подивимося на це з іншого боку, рішення ще може бути змінено в майбутньому.
Для цього:
— продовжуйте активно користуватися послугами і продуктами банку, особливо карткою Універсальною;
— можете надати документи, що підтверджують доходи.

Виконання цих простих рекомендацій, значно збільшує шанси на отримання потрібного вам ліміту. Ми обов´язково відправимо вам повідомлення про зміну ліміту.
4 не зарахована
3 вересня 2020, 13:46
Доброго дня, в чоловіка заблокували рахунок на заробітній картці, сказали за для безпеки, обіцяли розблокувати на протязі трьох днів, вже минуло 7 днів а реакції ніякої.Прошу вашої допомоги, тому що сім'я залишилась без фінансів.
Коментарі (7)
Ответ банка
Приватбанк
3 вересня 2020, 14:39
Добрий день!
Щоб ми могли перевірити інформацію та надати детальну консультацію, клієнту власнику картки достатньо звернутись за будь-яким авторизованим каналом звернень, що вказано на сайті: https://privatbank.ua/ — наші фахівці будуть раді допомогти.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Коростишів, вул. Київська, 66. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Коростишів, вул. Київська, 66- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.