Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Кодима, вул. Соборна, 12

Адреса:
Одеська область, Кодима, вул. Соборна, 12
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00 - 17:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
2 березня 2020, 16:34
В 2005 році брав Мікрокредит, в заставу була надана нерухомість кафе — бар Оазіс. У 2007 році відновлювалась кредитна лінія по цьому ж мікрокредиту. 23 серпня 2007 року замість того щоб зробити додаткову угоду, начальник відділення Приватбанку у м. Кодима Гоцул Н. І. відкриває нову кредитну лінію за номером 83967-SOGL, і знову ставлять в залог цю саму нерухомість (попередню заборону від 2005 року зняли 8 лютого 2020 року). Як можна було на одну заборону накласти ще одну? Кредит погашено давно, про що єдовідка з П24 та виписки по картці. Уже дві неділі в банку не можуть знайти дану кредитну угоду (копії угоди та іпотеки я їм надав). Кожен день відписки, які відкладають вирішення питання на слідуючий день. Попередню іпотеку знімали майже 2 місяці, тепер знову тянуть з вирішенням питання.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
2 березня 2020, 18:18
Доброго вечора!
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
4
30 січня 2020, 20:36
27 грудня подав заявка для вирішення питання про надання пакету документів для нотаріуса (зняття заборони на відчудження). Документи прийняли. Термін розгляду до 30 днів, сьогодні пішов уже 35 день. Персональний банкір Пронюшкіна Н. на звязок не виходить, оператори весь час відповідають, що документи у нотаріуса \\ «ми можемо лише уточнити, що заявка досі у роботі та Вас повідомлять, процес не прискорюється, термін, який ще потрібен, немає можливості уточнити, на жаль»" — ось відповідь операторів. Ніхто нічого не знає. Хтось зможе відповісти, як довго чекати і що означає — термін до 30 днів, це по вашому скільки? Нерухомість продаємо, потрібно терміново. Дякую.
Коментарі (4)
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
31 січня 2020, 9:01
Доброго ранку!
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
З повагою, ПриватБанк.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Кодима, вул. Соборна, 12. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Кодима, вул. Соборна, 12- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.