Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Васильківка, вул. Партизанська, 151

Адреса:
Дніпропетровська область, Васильківка, вул. Партизанська, 151
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (каса: 08:30-17:30, перерва: 12:30-13:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
7 грудня 2021, 13:10
24.11.2021 на мою пенсионную карту было начислено пенсионным фондом две суммы выплаты пенсии. Так вот выплата за ноябрь месяц на карту поступила, а за предыдущие два с половиной месяца до сих пор выплаты нет. В конце ноября обращалась с этим вопросом в отделение, сказали — ожидайте. До сих пор жду и до сих пор выплаты нет!
Коментарі (8)
Ответ банка
Приватбанк
7 грудня 2021, 14:04
Добрий день!
В даному випадку банк є отримувачем коштів та здійснює зарахування на картку саме тієї суми, яка була відправлена на рахунки банку пенсійним фондом. Банк не розділяє отримані одним платежем кошти на декілька виплат. Для уточнення інформації, щодо виплати пенсії радимо звернутись до пенсійного фонду.
За наявності даних чи документів, що підтверджують відправку коштів на рахунки банку та допоможуть нам знайти платіж, просимо надати їх в особистому повідомленні, щоб ми могли допомогти у вирішенні питання.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Васильківці 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Партизанська, 151, Васильківка
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Васильківка, вул. Партизанська, 151. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Васильківка, вул. Партизанська, 151- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.