Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Чернігів, вул. Незалежності, 15

Адреса:
Чернігів, вул. Незалежності, 15
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
2 не зарахована
5 червня 2020, 8:57
Позавчера получал перевод вестерн юнион в кассе банка. Удивился, когда кассир сказала, что не может мне выдать перевод наличкой, так как у них все операции такого рода проводятся через карты. Пришлось платить дополнительную комиссию за снятие денег с карты.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
5 червня 2020, 11:00
Добрий день!
Описана Вами ситуація потребує ретельної перевірки. Дозвольте нам її провести. Дане питання вже розглядають фахівці. Ми прагнемо вирішити його в найкоротші терміни. По результату Вас проінформуємо.
З повагою, ПриватБанк.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Чернігові 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Незалежності, 15 , Чернігів
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Чернігів, вул. Незалежності, 15 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Чернігів, вул. Незалежності, 15 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.