Мінфін - Курси валют України

Встановити

Картка Киянина

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Виктор Дубинчук 2 листопада 2022, 16:06
01.11.2022 року при отриманні пенсіонером, моєю жінкою, Мельник Надією Іванівною співробітниця банку вимагала перерахувати 100 гривень на поточний рахунок картки киянина. Хочу запитати, на підставі яких документів? Наскільки мені відомо, картка киянина видається пенсіонерам безкоштовно. І потрібна вона тільки для проїзду в громадському транспорті. Що стосується банківських послуг Ощадбанку-ми не хочемо користуватися їми. Можу назвати причину. Яка у Вас найбільша ставка по депозитному вкладу? Яка у Вас ставка по кредиту? Різниця віж значення просто шалена. А яка облікова ставка НБУ? Я думаю Ваші економісти все знають. Прошу пояснити, на підставі яких документів співробітники банку вимагають перерахування коштів на картку киянина?
Ощадбанк
Відповідь банку
2 листопада 2022, 16:35
Добрий день. Дійсно, перерахування коштів на карту киянина не є обов'язковим. Ми обов'язково перевіримо ситуацію по відділенню банку в яке ви зверталися, для уникнення таких ситуацій в майбутньому. Перепрошуємо за незручності. Стосовно депозитів та кредитів, то ми постійно пропонуємо клієнтам нові продукти із вигідними відсотковими ставками. Якщо цікавитимуть якісь із них, будемо раді надати вам консультацію.

Коментарі - 3

+
0
19036256
19036256
2 листопада 2022, 17:34
#
Віктор Дубінчук, Вам радили покласти на Ваш же рахунок 100грн., щоб потім, була можливість зняти їх за неактивний рахунок.Хоч Ви відкрили Картку-Киянина тільки для пільг проїзду в транспорті, але відкриття це теж послуга,і якщо в Ощадбанку по рахунку 12 місяців не буде ніяких рухів коштів, за неактивний рахунок треба буде заплатити.Запитайте про це у банку.
+
0
Виктор Дубинчук
Виктор Дубинчук
25 червня 2023, 14:03
#
Шановний 19036256 Ви навіть не можете написати своє ім'я, я не кажу вже про призвище.
Тепер що стосується коштів які Ви рекомендуєте покласти на рахунок.
Прочитайте уважно про «карту Киянина» а потім давайте коментар.
А Ощадбанк давно пострібно визнати не платіжоздатним. Я знаю про що пишу. Повірте. У мене є досвід спілкування з CITI банком,МКВ банком, Приват банком, Укргазбанком, Таскомбанком , Sense банком і повірте ні де не було стільки проблем як з Ощадбанком.
+
0
19036256
19036256
25 червня 2023, 17:04
#
Виктор Дубинчук, Ви щось наплутали, я нічого не рекомендувала, це Ви написали, що Вашій дружині казали покласти 100грн., я намагалася Вам роз’яснити, що це за 100грн.і для чого вони вмовляли це зробити.А карта Киянина видається БЕЗКОШТОВНО, але в тарифі ощадбанку написано, як я Вам перед цим писала, коміссія за неактивний рахунок, в інших банках цього нама, а в ощаді записано в тарифах.До речі, мій нік реєстрації(без імені і прізвища)це сайт Минфіна мені запропонував ще у 2017 році.Я коментую тут з 2017року, то подумайте, я знаю щось чи ні?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися