Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Бориспіль, вул. Київський шлях, 86-А

Адреса:
Київська область, Бориспіль, вул. Київський шлях, 86-А
Телефон:
+38 (04595) 6-01-04, +38 (04595) 6-01-20
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
19 листопада 2017, 19:14
Ну це абзац! Якщо ДЕРЖАВНИЙ БАНК таке творить — що казати про інших!
Ви обнагліли вкрай! Я НЕ ГРОШІ а ви мені парите потреб кредит. Ну ок, скоро буду при кожоному візити викликати наряд для профілактики.

п.с.
1. умови договору НЕ були мені доведені до відома
2. тарифи НЕ надані
і багато чтого

Чого коштує *** шрифт. Але я його все-таки прочиав. ХА! Треба 3 шрифт!
Хоча і заяву про приєднання до «мій рахунок» підписав, окрім підписання договору по депозиту, цікаво що інтернет банкінг там.

п.п.с.
*** розірвала договір який парила на кредит при мені, коли я сказав що вона припухла і я підписувати не буду. Це було щось.
Да, ви тут відповіді даєте — а ну скажіть — чому в заяві про приєднання на поточний рахунок ВСЕ РІВНО Є КРЕДИТНА ЛІНІЯ!? А?!
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
20 листопада 2017, 11:25
Доброго дня!
Приносимо вибачення за можливі незручності.
Підписання договору комплексного банківського обслуговування є обов'язковим для всіх Клієнтів і включає в себе, в тому числі, договір на відкриття кредитного ліміту. Якщо Ви не бажаєте користуватися послугою, в заяві на відкриття прописується розмір кредитної лінії 0 грн.
З тарифами є можливість ознайомитися на нашому сайті за посиланням:
https://www.oschadbank.ua/ua/private/paycards/dogovir-taryf-inshe/
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Борисполі 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Київський шлях, 86-А, Бориспіль
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Бориспіль, вул. Київський шлях, 86-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Бориспіль, вул. Київський шлях, 86-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.