Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Одеса, вул. Михайла Грушевського, 50

Адреса:
Одеса, вул. Михайла Грушевського, 50
Телефон:
+38 (048) 763-86-17, +38 (048) 763-86-16
Час роботи:
Пн- Пт: 09:00-17:30, перерва: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихiдний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
18 липня 2019, 18:16
Добрый вечер!13 июля, в субботу оформили мне документы на кредитную карту, сказали пару дней ждать, прошло уже 4 дня и тишина, связывался со своим консультантом, она говорит, что Киев молчит, ответа нет, нет не положительного заключения, не отказа, сезодня 18 июля, заходил в это отделение, та девушка, которая подготавливала мне документы на больничном, узнал у начальницы, Киев молчит, не ответа ни привета!Хочу узнать, сколько еще ждать всреднем можно, может они затеряли мои документы или что-то напутали? Мои сотрудники очень многие сделали такие карты, ответ приходил за пару дней!сколько в среднем можно ждать? И реально у кого узнать судьбу моего кредита? Может на горячую линию позвонить, они дадут мне такую информацию?
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
19 липня 2019, 11:11
Добрый день!
Заявка на установление кредитного лимита рассматривается до 10 рабочих дней.
Укажите в личные сообщения ваше ФИО и финансовый номер телефона, проверим информацию.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Одесі 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Михайла Грушевського, 50, Одеса
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Одеса, вул. Михайла Грушевського, 50. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Одеса, вул. Михайла Грушевського, 50- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.