Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Хмельницький, вул. Січових Стрільців, 2/1

Адреса:
Хмельницький, вул. Січових Стрільців, 2/1
Телефон:
+38 (038) 277-66-66, +38 (038) 275-50-26
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5
12 лютого 2020, 18:26
Ощадбанк наконец-то начал проводить обмен валют онлайн.Правда при проведении обычного сэп, приходит смс с кодом и комментарием «обмен валют», главное, что заработало)
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
13 лютого 2020, 9:29
Благодарим за отзыв! Ваша команда Ощадбанка.
5
12 квітня 2019, 15:20
Добрый день.
Сегодня посетил отделение 10022/037 в г. Хмельницкий с целью открытия депозита в размере нескольких лимитов ФГВФО. Был приятно удивлен изменениями к лучшему. Приличное отделение после ремонта, экономист Мария быстро, четко, понятно все рассказала, оформила документы на открытие депозита и карты, за руку отвела в отдельную кассу.Все быстрое и комфортное оформление заняло не более получаса. Хочется надеяться, что «Ощадбанк» сможет преодолеть имидж советской «Сберкассы» и выйдет на новый уровень на банковском рынке Украины. Удачи банку и спасибо Марии.
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
15 квітня 2019, 12:10
Добрый день!
Благодарим за положительный отзыв. Приятно, когда клиенты замечают улучшения.
Стараемся, и будем продолжать развиваться для наших клиентов.
Марии выразим благодарность.
3
19 жовтня 2018, 23:11
Дуже прикро, що прийшовши в один із найкращих банків, вас зустрінуть із посмішкою та обманом.Із свого досвіду скажу, що коли прийшла отримувати грошовий переказ, працівниця чітко сказала, що потрібно оформити страховий поліс, тому як без нього вона не видасть, натомість сказала .« Такі вимоги Ощадбанку!».Зрозумівши, що ти у глухому куті, і попри страховку, котра коштує 30 грн, яку тобі нав'язали, відходе на 2- й план, головне отримати кошти.Але поясніть у чому ж річ, розібравшись, коли подзвонила на гарячу лінію, і тд, виявляється це ДОБРОВІЛЬНО… Чому скажіть, чому таке ставлення працівниць банку, чи у них своє виконання плану?!!!!.. Повторно з ними вела бесіду, а тут і виявляється, що це внутрішня їхня вимога.Тобто, у м.Хмельницькому за адресою вул.Січових Стрільців,2-1, можливі такі вимоги???!!!
Коментарі (3)
Ответ банка
Ощадбанк
22 жовтня 2018, 10:38
Доброго дня! Перепрошуємо за подібну ситуацію. Зі співробітниками відділення проведемо роботу та додаткове навчання. Будь ласка, напишіть в особисті повідомлення, чи пам'ятаєте як звали співробітника який Вас консультував?
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Хмельницькому 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Січових Стрільців, 2/1, Хмельницький
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Хмельницький, вул. Січових Стрільців, 2/1. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Хмельницький, вул. Січових Стрільців, 2/1- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.