Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Кредобанку: Городок (Львівська область), майдан Гайдамаків, 14

Адреса:
Львівська область, Городок (Львівська область), майдан Гайдамаків, 14
Телефон:
0 800 500-850
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
12 вересня 2018, 13:33
Мала кредит в цьому банку погашала в часно, коли хотіла швидше закрити почала платити більшими сумами і одного разу заплатила суму 3000,00 гривень 15.08.2018р у відділенні в м. Городок Львівської області, а на наступний місяць у вересні 2018 року хотіла погасити весь кредит звернувшись по телефону для уточнення кінцевої суми платежу мені назвали суму більшу ніж я очікувала. Після того як працівник банку розібрався назвав мені причину: « Працівник банку який приймав Ваш платіж у відділенні м. Городок Львівської області помилився і взявши в мене суму 3000,00 гривень на кредит зарахував тільки 1242,00 гривні тобто обовязковий платіж, а решта коштів у сумі 1758,00 гривень перекинув на другий рахунок».
Скажіть мені будь-ласка чому мене не перепитали і не повідомили про таку дію адже Ви чи Ваш працівник свідомо нарахували мені відсотки на залишок кредиту тобто для погашення кінцевої суми кредиту я заплатила більшу суму ніж повинна була.
Після таких шахрайських дій ніхто у Вашому банку не несе відповідальності
Нікому не раджу мати справу з таким банком
Написати коментар
Головна / Банки України 🏦 / Кредобанк 💰 / Відділення та банкомати Кредобанку в Городке (Львовская область) 🏦 / Відділення Кредобанк: майдан Гайдамаків, 14, Городок (Львівська область)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Кредобанку за адресою Городок (Львівська область), майдан Гайдамаків, 14. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Кредобанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Кредобанку розташованому за адресою  Городок (Львівська область), майдан Гайдамаків, 14- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.