Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Глобус Банку: Київ, бул. Дружби Народів, 28-В

Адреса:
Київ, бул. Дружби Народів, 28-В
Телефон:
+38 (044) 593-82-23
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:30), перерва: 13:00-14:00,Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5
10 липня 2023, 20:05
.10.07. у мене закінчився депозит і гроші надійшли на поточний рахунок. Оскільки у мене є інший депозит, відкритий через додаток ГлобусПлюс, я вирішив його поповнити сумою з депозиту, що закінчився. Однак, оскільки додаток передбачає поповнення депозиту лише з іншого рахунку, виникла потреба перерахувати гроші з одного рахунку на інший. Перед тим, як я дав команду виконати цю операцію, переконався, що внизу було написано КОМІСІЯ 0%. Однак на рахунок надійшла значно менша сума. При зверненні на гарячу лінію я почув геніальне формулювання «За перерахування 0%, а за зарахування на цей рахунок (на який я перерахував) 4% КОМІСІЇ». Хочу наголосити. що програма пропонувала поповнити депозит тільки з цього рахунку.
Напрошуються такі питання
1. Тариф 4% це взагалі адекватно для операції між своїми рахунками?
2. Керівництво Банку не тільки вважає зайвим попереджати клієнтів про комісію, а й прагне свідомо вводити їх в оману?
3.Гроші не пахнуть?
Коментарі (9)
Ответ банка
Глобус
11 липня 2023, 9:42
Доброго дня.

Дякуємо за ваш відгук.
Такий розмір комісії в Банку існує при використанні кредитних коштів, що відповідно до описаної Вами ситуації не пояснює даний інцидент.
Для перевірки наданої інформації, просимо надати більш детальну інформацію у будь-який зручний для Вас спосіб або залишити Ваш контакт для зв'язку.

Ми постійно працюємо над вдосконаленням сервісу та прагнемо надати клієнтові простий і зручний інтерфейс що одночасно відповідає вимогам законодавства. Сподіваємося на розуміння та подальшу співпрацю. Вдячні Вам за те, що допомагаєте нам ставати кращими!
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Глобус Банку за адресою Київ, бул. Дружби Народів, 28-В. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Глобус Банку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Глобус Банку розташованому за адресою  Київ, бул. Дружби Народів, 28-В- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.