Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Бізбанку: Черкаси, вул. Лазарєва, 6

Адреса:
Черкаси, вул. Лазарєва, 6
Телефон:
+38 (0472) 52-03-75, 52-03-76, (067) 500-48-43
Час роботи:
Пн-Чт: 09:00-18:00, Пт 09:00-17:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5
12 липня 2022, 15:16
Відвідування відділення залишило приємне враження. Все організовано, компетентний персонал. На всі питання отримала відповіді. Сервіс і продукти банку на високому рівні. Кредитні працюючи програми великий плюс.
Коментарі (1)
5
12 липня 2022, 12:12
Дякую відділенню м.Черкаси за їх підхід до клієнта, широку відповідь на запитання, підбір банківського продукту, приємне спілкування, швидкість обслуговування.
Написати коментар
1 не зарахована
4 травня 2020, 14:34
Ежемесячно за смс-информирование снимается плата, при этом смс приходят не всегда, зачастую суммы остатка в смс не соответствуют действительности, также плата снимается даже если в течении месяца смс совсем не приходили. Случалась ситуация, когда со счёта снималась плата за неправильное введение пин-кода. После блокировки карты эти нахалы всё равно снимают какие-то непонятные комиссии не понятно за что.
Обратившись в колл-центр, понял что зря, сотрудник с ужасными дефектами речи не мог ответить ни на один вопрос, некомпетентный и непрфессиональный.
Отдельно следует отметить крайне отрицательную работу мобильного приложения, хотя работой это назвать нельзя. Какой смысл этой хрени, если она не работает он-лайн, данные обновляются с 3-5-дневной задержкой, даты операций не соответствуют. Чем провести платеж в этой системе, проще и быстрее снять деньги в банкомате и оплатить налом.
Настойчиво не рекомендую связываться с этим банком.
Написати коментар
Відповідь адміністратора
Мінфін
6 травня 2020, 18:01
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 06.05.2020).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Бізбанку за адресою Черкаси, вул. Лазарєва, 6. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Бізбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Бізбанку розташованому за адресою  Черкаси, вул. Лазарєва, 6- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.