Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Шостка, вул. Свободи, 28-А

Адреса:
Сумська область, Шостка, вул. Свободи, 28-А
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, (каса: 08:00-16:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Power Banking

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
2
13 січня 2023, 8:08
12.01.23.хотел поменять доллары 2500 на грани, отказали сослались что нет денег в кассе, спросил, а какую сумму можно поменять сказали не какую
Коментарі (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
13 січня 2023, 9:01
Доброго дня! Перш за все дякуємо за очікування відповіді.
Розділяємо Ваше бажання отримати послугу тут і зараз. Це абсолютно нормально.
В той же час, всі ми, і наш Банк не є виключенням, працюємо в нестандартних умовах. Маємо хоч якось планувати нашу роботу та й не забувати, що будь-якої миті може трапитись форс-мажор, тому кошти потрібно замовити завчасно. Процес замовлення коштів – один із важливих процесів Банку, і в теперішній час потребує ретельної підготовки. Відповідно, замовити необхідну суму можна не раніше, ніж через один робочий день після 12-00. Сподіваємось на розуміння та бажаємо якнайшвидше повернутись до звичного ритму життя.

З повагою та турботою,
@RaifHelp
5
15 березня 2018, 15:59
Добрый день, Вас беспокоит клиент вашего Банка. Я каждую неделю посещаю отделение банка в городе Шостка по ул.Свободы 28А, меня все нравится обслуживание, но ступеньки при входе в банк это просто ужас, я два раза уже зацепилась каблуком и чуть не упала, при мне пенсионерка оступилась. Большая просьба обратите на это внимание.
Написати коментар
Ответ банка
Райффайзен Банк
16 березня 2018, 17:02
Добрый день!

Информация, изложенная в Вашем обращении, была принята во внимание и направлена в ответственное подразделение Банка.
Согласно полученной информации, ремонтные работы фасада и ступенек Шосткинского отделения Банка планируются после улучшения погодных условий.
Благодарим Вас за обращение.

С уважением,
АО «Райффайзен Банк Аваль»
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Шостка, вул. Свободи, 28-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Шостка, вул. Свободи, 28-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.