Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 квітня 2020

Последний раз был на сайте:
14 березня 2023 о 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
23 лютого 2022, 11:17

Як підготувати ідеальне резюме та отримати роботу мрії?

 

Ви невтомно скролите стрічку свіжих вакансій, прасуєте свій улюблений костюм і щогодини оновлюєте резюме. Всі думки лише про те, як швидше знайти роботу з комфортними умовами та достойною зарплатнею. Питання лише в тому, що ви такі не одні. На бажану вакансію претендує від декількох до десятка осіб, і більшість з них позиціонують себе як «відповідальний, пунктуальний, швидко вчуся». Як же гідно зарекомендувати себе на ринку праці, щоб погляд фахівця з пошуку кадрів зупинився саме на вашій кандидатурі? Один із способів – добре попрацювати над резюме. Перевірте його згідно з нижченаведеними пунктами і цілком можливо, що робота мрії дістанеться саме вам.

Чи обов'язкове фото в резюме?

З тонни списків і переліків в перших позиціях завжди буде резюме з фотокарткою – про це вам скаже будь-який професійний рекрутер. Справити перше враження і запам`ятатися спеціалісту з підбору персоналу допомагає добре підібрана фотографія. Вона має відповідати сфері вашої діяльності, бажано з посмішкою і однотонним фоном. Якщо ви не маєте такої світлини, то ліпше зробити її в фотоательє чи попросити когось з друзів сфотографувати вас. Будь-яка найменша деталь в резюме є важливою цеглинкою побудови першого враження.

Навіщо вказувати посилання на соціальні мережі?

Багато хто з шукачів роботи не люблять оприлюднювати свої соцмережі в резюме. Це й зрозуміло, оскільки бажання мати особистий простір і приватне життя – право будь-якої людини. З іншого боку, на хвильку поставте себе на місце вимогливого роботодавця. Якби йому був потрібен просто професіонал своєї справи, то все б було набагато простіше. Вистачило б пунктів про освіту, досвід роботи та професійні здобутки. Та як показує практика, що крім експертності босу важливо те, яка ви особистість.

Отож, щоб виділитися з-поміж інших кандидатів, рекомендуємо вам відкрити «шпаринку» вашого акаунту соціальної мережі. Ви самі можете встановлювати «межі дозволеного», наприклад, приховати надто особисті дописи на час пошуку роботи.

Розмір заробітної плати

Конкретна цифра заробітної плати відсіє компанії, які «готові взяти студента» та покаже, що ви точно знаєте, чого хочете. Аби уникнути непорозумінь, варто виважено підійти до того, яке число вказувати, бо роботодавці на співбесіді особливо не люблять змін у цьому пункті. Коли ви сумніваєтеся, то промоніторте ринок – який наразі «цінник» у ваших колег? Яку статистику показують сайти з пошуку роботи? Якщо і це не допоможе визначитися, то порахуйте вартість однієї години вашої роботи, далі помножте на кількість робочих днів – і вуаля, формула вашої ідеальної зарплатні готова. Тільки, обережно, ваші амбіції мають збігатися з вимогами професії та зарплати.

Сертифікат цифрової грамотності – вимога чи забаганка?

Можливо, раніше ви пропускали цей пункт в резюме. Та варто його заповнити, якщо ви офісний працівник і робите основні завдання за допомогою комп'ютера. Звісно, можна написати, що ви «впевнений користувач ПК», однак це наразі не дуже переконливо. Підкріпіть свої слова незаперечним доказом і отримайте перевагу над конкурентами, які не мають такого сертифікату.

Унікальність

Якщо ваше резюме можна підставити до будь-кого з колег у вашій сфері діяльності, то варто почистити його від канцеляризмів та штампів. Живе резюме з грамотно викладеними думками, прикладами та конкретикою точно буде більш конкурентоспроможним на ринку праці.

Порадуйте рекрутера своїм ідеально складеним резюме. Мерщій виправляти помилки та годі боятися виділятися! Тоді ваше резюме точно буде у списку перших для роботодавця.

Просмотров: 1141, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися