Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 квітня 2020

Последний раз был на сайте:
14 березня 2023 о 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
22 листопада 2021, 9:57

Де взяти кошти крім банку

У наш складний час, коли на проблеми світової фінансової кризи нашарувалися додаткові проблеми, пов’язані з коронавірусною пандемією, все більше і більше просих громадян стикаються з тимчасовими фінансовими труднощами, які іноді самостійно вирішити не вдається. У таких випадках доводиться звертатися до кредитно-фінансових організацій або до родичів, друзів чи знайомих.

Банки

Банківські установи до недавнього часу були чи не єдиним джерелом кредитування населення. Мало знайдеться дорослих людей, які не мають розрахункового рахунку в тому чи іншому банку. У разі виникнення фінансових труднощів, багато хто звертається до свого банку, де відкрито рахунок, і намагаються взяти кредит. Зараз багато банків пропонують своїм клієнтам кредитні картки, на яких є певний кредитний ліміт, який можна використовувати на свій розсуд з умовою внесення обов’язкових платежів щомісяця в разі його використання.

Багато пересічних громадян звикли працювати з банками, хоча умови споживчих кредитів в банках часто не найвигідніші для клієнта. У деяких випадках банки включають в платежі, так звані приховані комісії або нав’язують якісь свої послуги, які не потрібні клієнтові.

Всі банки під час оформлення кредиту вимагають від клієнта надання документів, які підтверджують його платоспроможність. Не завжди це можливо, оскільки, зараз дуже багато людей працюють без офіційного працевлаштування. В такому випадку оформити кредит в банку не вийде. Як бути в такій ситуації?

Сім’я та друзі

Звичайно ж, найпростішим способом вирішити свої тимчасові фінансові труднощі буде позичити гроші у знайомих, друзів або родичів. Але, тут є два небезпечні моменти. По-перше, далеко не завжди є така можливість, через відсутність грошей у друзів та знайомих. По-друге, у випадку несвоєчасного повернення боргу дружні відносини можуть бути загублені, можливо, назавжди. По-третє, далеко не кожен друг, навіть якщо у нього є гроші, вирішиться в цей складний кризовий час позичити їх.

Ломбард

Ломбарди ведуть свою історію ще з середньовіччя. У наш час їх частка в кредитуванні населення сильно знизилася, але, вони як і раніше працюють зі своїми клієнтами, кредитуючи під заставу. Кредитування в ломбарді вигідно з точки зору швидкого отримання кредиту при мінімальному пакеті документів: потрібен тільки паспорт і цінна річ, яка буде закладена в ломбарді. У разі несвоєчасної виплати взятого в ломбарді кредиту, клієнт втратить лише закладену річ, при цьому, це ніяк не відіб’ється на його кредитній історії.

До мінусів кредитування в ломбарді можна віднести високу процентну ставку, недовгий термін кредитування, низьку оцінну вартість застави. Звичайно ж, щоб отримати кредит в ломбарді у позичальника має бути щось цінне, що можна закласти.

МФО

Починаючи з початку десятих років, почали активно розвиватися мікрофінансові організації (МФО), що надають мікрокредити на дуже пільгових умовах для населення. В багатьох із них можна оформити перший онлайн кредит під 0,01% строком до 30 днів протягом 15 хвилин. Для цього буде потрібно лише наявність паспорта, ідентифікаційного коду, доступ в Інтернет, банківська карта і мобільний телефон.

Кредитування в МФО є вигідною альтернативою банківським кредитам, оскільки дає можливість оформити кредит у режимі онлайн у будь-який час протягом 1 години, маючи мінімальний пакет документів.

Просмотров: 1047, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися