Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 квітня 2020

Последний раз был на сайте:
14 березня 2023 о 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
13 жовтня 2021, 11:33

Кредит онлайн без верифікації карти

Розвиток технологій і впровадження інновацій фінансовими компаніями сприяє появі нових форм контактів з представниками банків і нових методів оформлення позик, банківських рахунків або кредитних карт. Багато технічних дії зараз стали можливі в режимі онлайн, тому на перший план виходить безпека фінансових транзакцій і збереження персональної інформації клієнтів.

Саме з цієї причини під час оформлення кредитів онлайн адміністрації фінансових організацій вимагають проходження різного роду верифікації, щоб звести до мінімуму можливі шахрайські дії з боку третіх осіб.

Що таке верифікація карти
Під час подання клієнтом онлайн заявки на здійснення тієї чи іншої фінансової транзакції банк або кредитна компанія визначають, чи не є ви шахраєм, видаючи себе за когось іншого. В обов’язковому порядку банківська карта повинна бути оформлена на ту ж особу, яка пройшла реєстрацію і подала заявку на оформлення кредиту.

Отримати кредит без верифікації карти можна в деяких фінансових організаціях, але це говорить, перш за все, про низьку безпеку такої установи, тому, позику без верифікації карти можна розглядати, як потенційно небезпечну фінансову транзакцію. Кредит без верифікації карти можна взяти третю особу, яка шахрайським скористалася даними клієнта, наприклад, через фішинговий сайт.

Як відбувається оформляється верифікація карти
Після того, як клієнт пройшов реєстрацію на сайті фінансової компанії, йому відкривається доступ до персонального кабінету, в якому необхідно прив’язати банківську карту клієнта. Після того, як клієнт вказав номер банківської карти, здійснюється блокування на сумі до 5 грн. На телефонний номер, який прив’язаний до банківської карти ви отримуєте код підтвердження операції, смс-повідомленням. З банківської карти знімається символічна сума, яка потім знову повертається на карту. Такою фінансовою транзакцією адміністрація МФО перевіряє дійсність карти клієнта.

Ця фінансова операція здійснюється один раз. Компанія з видачі позик перевіряє істинність інформації, наданої клієнтом. Метою перевірки перекладу є запобігання шахрайства на ім’я третіх осіб. Треба знати, що використання особистих даних осіб для заподіяння матеріальної шкоди є злочином, за яке шахраєві загрожує реальний тюремний термін!

Щоб верифікація банківської карти в МФО пройшла успішно, необхідно виконання ряду обов’язкових умов. Карта повинна бути українського банку, оформлена на ім’я клієнта, який пройшов реєстрацію, карта не повинна бути простроченою, на ній повинна бути необхідна мінімальна сума, яка буде використана у процесі верифікації карти.

Таким чином, використовуючи верифікацію банківської карти, співробітники МФО зводять до мінімуму можливі шахрайські дії з боку третіх осіб. Багато сайтів фінансових компаній працюють по захищеному SSL-протоколу, який виключає можливість крадіжки персональних даних клієнтів компанії.

Завдяки такій організації процесу кредитування, клієнтові нема потреби відвідувати офіс компанії, весь процес здійснюється в режимі онлайн, з високим ступенем захисту. Якщо під час оформлення заявки на позику у вас виникли питання, не соромтеся консультуватися та дізнаватися інформацію про умови кредитування. На більшості сайтів є можливість скористатися онлайн-консультацією та отримати оперативну інформацію про надані продукти та послуги.

Просмотров: 746, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися