Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зареєстрований:
21 квітня 2020

Останній раз був на сайті:
14 березня 2023 о 01:57
Підписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
5 жовтня 2021, 15:48

Чи варто переїжджати до Києва у 2021-2022?

Велика частина жителів нашої країни, особливо ті люди, які проживають в глибинці, хоча б раз в житті замислюються про переїзд до столиці. Однак, щойно в голові виникає план зміни місця проживання, відразу з’являється купа питань. До того, як купити квиток в один кінець, варто розглянути можливі варіанти житла, місце роботи, рівень заробітної плати та багато іншого.

Переваги переїзду до Києва на постійне місце проживання

  • Перше, що необхідно виділити – це можливості, яких немає в жодному іншому місті нашої країни. Київ – це місто високих зарплат і широкої різноманітності вакансій. Тут набагато простіше знайти роботу. Розмістивши своє резюме на одному зі спеціалізованих сайтів, можете не сумніватися, що вашу кандидатуру розгляне не один роботодавець.
  • Розвинута інфраструктура. У Києві після заходу сонця життя тільки починається. Тут на кожному розі розташовуються цілодобові аптеки, ресторани та інші зручні сервіси. Як вдень, так і вночі в столиці можна не тільки смачно поїсти, але і від душі розважитися.
  • Велика кількість корисних магазинів. В якому б районі Києва ви не проживали, поруч з вашим будинком точно буде великий супермаркет. Окрім цього, тут практично завжди проводяться акції і надаються знижки. Це обумовлено не тільки тим, що пропозиція перевищує попит, але і тим, що наступного року точно буде нова колекція, а старий товар необхідно якомога швидше розпродати.


Скептична точка зору на переїзд до Києва

  1. Київ, як і будь-яка інша європейська столиця – це нескінченний потік пішоходів і автомобілів. Тут спостерігаються проблеми з транспортною розв’язкою. Щоб дістатися на роботу і з роботи буде потрібно більше часу, ніж в будь-якому іншому місті України. У годину пік легше пройтися пішки або проїхатися на метро, ​​ніж пересуватися на власному автомобілі. Що стосується громадського транспорту, в автобусах і трамваях доведеться не тільки пошукати вільне місце, але і взагалі втиснутися в транспортний засіб.
  2. Друга проблема проживання у великому місті – це оренда житла. Щоб наймати комфортабельну квартиру в центрі міста буде потрібно чимало грошей. Оскільки Київ є містом великих можливостей, власники житла намагаються якомога більше заробити на здачі нерухомості в оренду. За останній час ціна оренди стрімко зросла, а рівень заробітних плат залишився колишнім. Отже, якщо ви вирішили переїхати в Київ і знайти квартиру за місцем, будьте готові до того, що це влетить у відчутну копієчку.


Поради для новачків
Раніше було відзначено, що одна з головних проблем міжміського проїзду – це пошук відповідного житла. Ця проблема є актуальною практично для кожного, хто переїжджає. Безумовно, є щасливчики, які переїжджають у своє житло, наприклад, яке залишилося у спадок від родича. Але, так щастить не кожному.

Для того, щоб не стати жертвою обману, варто завчасно почати пошук житлоплощі. За допомогою можна звернутися до рієлторської агенції. Завжди перевіряйте наявність ліцензії у такої компанії та приклади договорів оренди. Ще один варіант – вступити в групу в соціальній мережі, де пропонуються квартири у столиці. Тут також є ризик зіткнутися з шахрайством, але інформацію можна перевірити, якщо ознайомитися з відгуками реальних наймачів.

Також необхідно подбати про фінансову подушку. Людям, які поставили собі за мету переїхати до столиці, бажано мати певну суму грошей, яка зможе покрити хоча б два місяці оренди житла, витрати на харчування та проїзд.

До того, як переїхати до Києва на постійне місце проживання, в обов’язковому порядку складіть план подальших дій. Досвід показує, що ті люди, які їхали з чіткими цілями і очікуваннями швидше знаходять себе на новому місці.

Переглядів: 1626, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися