Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зареєстрований:
21 квітня 2020

Останній раз був на сайті:
14 березня 2023 о 01:57
Підписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
13 вересня 2021, 16:32

Оксамитовий сезон в Україні у 2021: популярні локації та ціни

Які курорти Чорного та Азовського морів варто відвідати – читайте далі.

Одеська область: пансіонати та широкі пляжі

Місто Одеса – номер один в рейтингу популярних місць відпочинку в Україні на чорноморському узбережжі. Тут не вдасться нудьгувати навіть досвідченим туристам. Різноманіття розваг та можливостей для проведення дозвілля в Одесі просто вражає. Кожен знайде щось для себе. Для туристів в Одесі доступні:

  • облаштовані піщані та галькові пляжі;
  • готелі, пансіонати, бази відпочинку на будь-який смак і гаманець;
  • архітектурні споруди, заклади мистецтва;
  • гастротури з кулінарним розмаїттям;
  • нічні клуби.

Вартість проживання: від 700 грн/доба.

Затока

Не менш популярний курорт в Одеській області – Затока. Це українське селище з чистим морем і безмежною лінією пляжів розташоване на вузькому перешийку суші – Будакській косі. Пляжі Затоки є володарями Блакитного прапора за чистоту моря і комфортні умови для плавання та відпочинку. Окрім того, в селищі легко можна віднайти напівпустельні зони пляжної лінії для спокійного відпочинку.

У Затоці можна поселитися в готелях з басейнами, пансіонаті або приватному секторі. Тут є величезний вибір житла на будь-який смак. Затока також відома своїм аквапарком, тому підходить для різних категорій населення, в тому числі для відпустки з дітьми. Вартість проживання: від 450 грн/доба.

Чорноморськ

Ще одна локація для відпочинку – Чорноморськ. Туристів в цьому портовому місті приваблюють облаштовані пляжі, відмічені Блакитним прапором, розвинена інфраструктура з наявністю магазинів, парків, дитячих майданчиків. За цінами Чорноморськ дещо дешевший, ніж Затока. Вартість проживання: від 350 грн/доба.

Херсонська область: весело та недорого

Скадовськ, Залізний порт і Лазурне – найпопулярніші курортні селища в Херсонській області з піщаними розлогими пляжами та хорошою інфраструктурою. Відпочивати тут економніше, ніж в Затоці та Одесі. Проте вартість проживання може суттєво відрізнятись в залежності від близькості до пляжу і моря.

Залізний порт ідеально підійде як для молоді, так і для сімей з дітьми. Розлогий пляж, величезна кількість нічних закладів, ресторанів і барів, купа водних розваг, безліч варіантів для проживання робить цей курорт досить привабливим для багатьох туристів.

Скадовськ більше підійде для сімейного відпочинку з дітьми, оскільки пляжі тут чисті, піщані та мілководні. Скадовськ обирають також туристи, які планують відвідати кемпінг на острові Джарилгач, який ще називається «українськими Мальдівами».

Селище для релаксу та сімейного відпочинку – Лазурне. Переваги курорту – пологий захід у воду, довга піщана лінія. Серед недоліків – буває нашестя медуз. У Лазурному легко знайти бюджетне житло в міні готелях чи зняти кімнату у приватних будинках. Вартість проживання: від 300 грн/доба.

Азовське море: тепла водичка і безкрайні коси

Вищезгадане море мілкіше, а тому завжди тепліше, ніж Чорне. Відпочивальники полюбляють курорти за:
пологі пляжі з мілкими та глибокими місцями для плавання;

  • коси, які виступають над морем (півострови);
  • свіжий вітер;
  • безкрайні піщані береги;
  • грязі та джерела.

Ціни на проживання на Азовському морі достатньо лояльні – є варіанти житла від бюджетного до вищого цінового рівня. Арабатська стрілка – місце відпочинку, оточене затокою Сиваш. Основна інфраструктура курорту знаходиться в Генічеську в центрі коси. З розваг тут працюють водні атракціони, аквапарк, кафе на пляжах. Туристи зупиняються в ближніх селищах для грязелікування. Ціни на Арабатській стрілці можна знайти в будь-якому грошовому сегменті, не є виключенням і економвідпочинок. Вартість проживання: від 300 грн/доба.

Бердянськ і Бердянська коса

Бердянськ і Бердянська коса – ще одне улюблене місце на Азовському морі. Попри те, що місто портове, воно має попит серед відпочивальників. На косі є варіанти проживання за високою ціною, а найдешевше буде відпочити на найвіддаленіший місцевості. Цей курорт обирають поціновувачі тихого відпочинку. Окрім хвилястого і глибокого моря, тут багато заростей очерету та диких чагарників, через що не рідко тут водяться комарі. Вартість проживання: від 300 грн/доба.

Запорізька область

Запорізька область славиться Кирилівкою – курортом з чудовими пляжами та зручним заходом в море як для дорослих, так і дітей. Тут є дельфінарій, хороший вибір готелів, санаторіїв, аквапарк, супермаркети. Там можна розміститися набагато бюджетніше в порівнянні з іншими азовськими курортами.
Вартість проживання: від 300 грн/доба.

Переглядів: 790, сегодня — 1
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися