Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зареєстрований:
21 квітня 2020

Останній раз був на сайті:
14 березня 2023 о 01:57
Підписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
24 березня 2021, 17:15

Все що потрібно знати про страхування в Україні

Страхування – це один з найнадійніших способів захисту майна від різних ризиків. Сьогодні фахівці виділяють два типи страхування: обов’язкове і добровільне. Обов’язкова страховка передбачена законодавством і має такі підвиди:

  • Медичне страхування.
  • Пенсійне.
  • Автострахування.
  • Страхування бізнесу.

Для чого потрібно оформляти страховку?
Страховка не є захистом від різних непередбачених ситуацій, стихійних лих та інших неприємностей. Але якщо ви маєте страховку, поліс допоможе покрити усунення подряпин на кузові автомобіля, медичні витрати під час закордонного відрядження або подорожі. Якщо ви затопили сусідів, також не варто переживати. Маючи страховку, вам не доведеться витрачатися на ремонт чужої житлоплощі.

Переваги страхування
Страхові пакети передбачають певний набір послуг. Але це всього умовності. За необхідності ви можете вибрати вид страховки на свій розсуд. Окрім цього фахівці страхової компанії допоможуть визначитися з вибором і акцентують саме на тому, що потрібно в конкретному випадку.

  • Вигідні умови. Оскільки конкуренція на ринку страхування з кожним роком тільки збільшується, кожен страховик намагається запропонувати своїм клієнтам найбільш вигідні умови, доступні тарифи, програми лояльності та багато інших бонусів.
  • Якщо сталося ДТП і ви маєте відповідний страховий поліс, вам не доведеться самостійно збирати довідки для покриття страхового випадку. Цим займуться фахівці страхової компанії.
  • Можливість поетапної оплати страхових послуг. Багато страхових компаній пропонують своїм клієнтам поетапну оплату обраної страховки.

  • Професійний юридичний супровід під час укладення страхового договору. Під час виникнення будь-яких питань клієнти страхових компаній завжди можуть звернутися за консультацією до свого страховика. Як правило, служба підтримки робить все можливе, щоб якомога швидше надати необхідну інформацію або розв'язати проблему свого клієнта.
  • Можливість пролонгації страхового поліса. Якщо вас повністю влаштовує співпраця з визначеною страховою компанією, ви без проблем зможете продовжити Договір, який включає необхідний пакет послуг.

Як не помилитися під час вибору страхової компанії?
Перш ніж купувати страховку, необхідно упевнитися в тому, що ваш страховик дійсно покриє збитки в разі будь-якої непередбаченої ситуації. Таким чином, щоб не прогадати, зверніть увагу на такі критерії вибору:

  1. Ліцензія. Перш за все необхідно перевірити наявність ліцензії на той вид страхування, який необхідний саме вам. Як правило, ця інформація знаходиться у вільному доступі. Якщо вам не надають ці дані, варто задуматися про порядність страхової компанії.
  2. Вартість страховки. Тарифи страхових компаній встановлюються Національним Банком України. Якщо вам пропонують страховку за заниженою ціною, це може бути ознакою шахрайства. Для того, щоб вибрати страхову компанію, можна скористатися онлайн калькулятором. Звірте тарифи різних страховиків і виберіть саме те, що вам потрібно.
  3. Відгуки. Репутація страхової компанії будується на відгуках користувачів. Довіряйте перевіреним страховикам, послугами яких користувалися ваші родичі або друзі. Якщо у ваших знайомих такої практики немає, не зайвим буде ознайомитися з відгуками про певну компанію в інтернеті.
  4. Умови страхування. До того, як оплатити страхові послуги, уважно ознайомтеся з умовами договору. Це обумовлено тим, що на бланку представлена ​​далеко не вся інформація про страхову компанію і особливості співпраці. Особливу увагу зверніть на ті пункти, де прописані страхові випадки. Також, візьміть до уваги те, на що страховка точно не буде поширюватися.

На сьогодні українським Законодавством регулюється діяльність понад 350 страхових організацій. За необхідності, ви зможете вибрати саме того страховика, який буде ідеальним. Приклади страхових компаній: Арсенал страхування, Альфа страхування, Оберіг, ТАС, Кредо та багато інших.

Застрахувавши своє майно, життя або автомобіль, ви будете на 100% впевнені в тому, що під час виникнення будь-якої неоднозначній ситуації ваші витрати повністю покриє страхова компанія.

Переглядів: 5114, сегодня — 7
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися