Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 квітня 2020

Последний раз был на сайте:
14 березня 2023 о 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
1 лютого 2021, 10:33

Paypal в Україні: все, що потрібно знати

Paypal – це платіжна система, яка є одним зі світових лідерів в області грошових онлайн-переказів. За допомогою цієї системи розрахунків можна здійснювати покупки через інтернет, робити переклади між акаунтами й так далі.

Особливості платіжної системи Paypal
Paypal акаунт – це електронний гаманець, який може використовуватися для оплати послуг і здійснення покупок в мережі. Незаперечною перевагою системи є те, що гроші з рахунку списуються не відразу. Це зручно в тому випадку, якщо придбання не доходить до покупця. Іншими словами, Paypal – це онлайн-гаманець, за допомогою якого можна проводити розрахунки тільки в режимі онлайн.

Paypal є розробкою компанії eBay. Це говорить про те, що тут також передбачений максимальний захист покупців під час здійснення онлайн-покупок. Наприклад, якщо ви купили товар, який не відповідає опису або покупка взагалі до вас не дійшла, за допомогою сервісу Paypal можна буде повернути кошти або оскаржити придбання. Захист покупця – це потужний інструмент, який допомагає у вирішенні найрізноманітніших суперечок.

Спочатку покупець може зв’язатися з продавцем з метою розв'язання питання. Якщо це не принесло очікуваного результату, буде повністю компенсована вартість покупки, а також витрати на її пересилання. Ще один важливий момент: у деяких випадках Paypal зобов’язується зробити відшкодування коштів за всіма без винятку платежах, які були не схвалені.

У чому полягають переваги Paypal?

  • Платежі через Paypal – це дуже просто. Для того, щоб провести оплату, потрібна тільки адреса електронної пошти та пароль користувача. Це необхідно для входу в обліковий запис і підтвердження платежу.
  • Моментальний переказ грошових коштів. Після відправки платежу система інформує продавця про оплату, після чого можна відразу ж робити відправку замовлення.
  • Надійний захист особистої інформації. Платіжна система Paypal не повідомляє продавцеві ніяких платежів клієнта. Вся інформація, що надається, а також оплата зберігаються в обліковому записі користувача Paypal. Тільки система може зробити наступний банківський переказ.

  • Платіжна система Paypal може використовуватися в особистих цілях для переказу грошових коштів рідним, друзям, дітям і так далі. Для цього знадобиться реєстрація в системі не тільки відправника, але також і одержувача.
  • Захист покупця в разі неотримання замовлення або його невідповідності зазначеним критеріям. Якщо проблема не може бути вирішена мирним шляхом, при неправомірному пред’явленні претензій, система зобов’язується покупцеві компенсувати всі витрачені кошти.
  • Зворотна відправка невідповідної продукції відбувається коштом покупця. Але в цьому випадку вам будуть повністю відшкодовані всі витрати. Кожен користувач системи має можливість в рік здійснювати до 12 повернень за зворотну пересилку. Для цього необхідно активізувати відповідну послугу у своєму особистому акаунті.
  • Безкоштовне обслуговування особистих акаунтів. Окрім цього, перекази грошових коштів між своїми рахунками або на інший рахунок також не оплачуються.

Як видно, Paypal – це високоефективна платіжна система, яка відкриває перед користувачами найширші обрії. Ставши користувачем Paypal, ви зможете самостійно оцінити кожну з перерахованих вище переваг даного сервісу.

Коли Paypal повноцінно запрацює в Україні?
Функціонал платіжної системи Paypal є досить широким. Завдяки цьому, сьогодні українцям доступні наступні функції даного сервісу:

  1. Send Money. Відправлення платежів використовується для переказу грошових коштів з рахунку користувача в платіжній системі, з карти банку або банківського рахунку.
  2. Money Request. Якщо у вас є боржники, ви можете їм відправляти листи з запитом на отримання грошових коштів. Відправити запит можна як одній конкретній людині, так і групі боржників.
  3. Web Tools. Спеціальний набір платіжних інструментів для приймання електронних платежів відкриває свої можливості тільки для власників Premier і Business рахунків.
  4. Auction Tools. Даний набір інструментів відкриває необмежені можливості під час проведення аукціонів. Оплату придбань можна зробити безпосередньо на сайті платіжної системи Paypal. Окрім цього, тут також проводиться автоматична розсилка запитів на отримання платежів.

Важливо також відзначити, що необмежений доступ до всіх можливостей платіжної системи Paypal доступний тільки для жителів Америки. Що стосується українських користувачів, ми можемо тільки виводити гроші на електронний гаманець або здійснювати покупки в онлайн-магазинах. Однак розробники Paypal активно працюють у цьому напрямку. Це говорить про те, що вже дуже скоро і українці зможуть оцінити всі без винятку переваги даної системи електронних платежів.

Як зареєструватися в Paypal?
Для того, щоб стати користувачем платіжної системи Paypal, буде потрібно кілька хвилин вільного часу, активна платіжна карта будь-якого банку України та адреса електронної пошти. Далі необхідно пройти наступні нескладні кроки:

  • Введіть адресу електронної пошти та зробіть вхід на сайт Paypal. Країна проживання і мову тут визначаються автоматично. Але за необхідності цю інформацію можна змінити.
  • Натисніть кнопку «Зареєструватися», після чого виберіть тип облікового запису (особистий або корпоративний).
  • Введіть пароль, після чого зробіть підтвердження згаданих даних.

Як правило, процес реєстрації нового користувача платіжної системи Paypal не займає багато часу. Після підтвердження нового облікового запису можна відразу ж приступати до онлайн-покупок або поповненню свого акаунта.

Просмотров: 1944, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися