Мінфін - Курси валют України

Встановити
AntonTaranenko
Антон Тараненко Секрети вдалих інвестицій
Зареєстрований:
7 листопада 2023

Останній раз був на сайті:
14 грудня 2023 о 21:14
Підписчики (1):
Viktor002
Viktor002
Антон Тараненко — Секрети вдалих інвестицій
CEO міжнародної девелоперської компанії Anta Group
2 грудня 2023, 14:41

У чому сила міжнародних інвестицій?

Глобальні інвестиції дають доступ до інвестиційних можливостей, яких немає на внутрішньому ринку. Завдяки розвитку цифрових технологій світ стає все більш взаємоповʼязаним. Зараз кожен має можливість здійснювати міжнародні грошові операції, інвестувати закородном та вести бізнес, далеко за межами своєї країни проживання.

Переваги міжнародного інвестування та вагомі причини обрати глобальне інвестування:

1. Диверсифікація інвестиційного портфеля

Однією з найважливіших переваг глобального інвестування є диверсифікація інвестиційного портфеля за різними країнами та класами активів. Розподіляючи інвестиції між різними ринками, галузями та валютами, ви можете зменшити вплив локальних економічних спадів і політичної невизначеності. Це означає, що коливання на одному ринку, швидше за все, не вплине на інші ваші активи. Якщо внутрішній ринок зазнає спаду, міжнародний ринок може продовжувати працювати паралельно, забезпечуючи таким чином буфер від збитків.

2. Розширення інвестиційних можливостей

Міжнародне інвестування дозволяє розширити ваші інвестиційні можливості обравши не лише різні країни, а й сектори економіки. Завдяки глобалізації та доступності інтернету, інвестори тепер мають можливість торгувати на різних фондових біржах та інвестувати дистаційно у будь-яку сферу по всьому світу. Це дає змогу використовувати різні стратегії та вигідно здійснювати операції на різних ринках одночасно. Розширення інвестиційних можливостей є важливим кроком для успішного інвестора.

3. Розвиток бізнесу

Інвестування на іноземному ринку дозволяє компаніям отримати доступ до нових ресурсів, таких як робоча сила, сировина та технології. Що своєю чергою дозволить мати конкурентну перевагу на місцевому та світовому ринку.

4. Можливість оформити міжнародний кредит

Інвестори, які мають іноземні інвестиційні портфелі, можуть отримати кредитування в інших країнах, де вони володіють значним портфелем. Це доволі вигідно, якщо джерела кредитування в країні походження недоступні через певні фактори чи мають високі відсотки. Можливість отримати кредит на вигідних умовах і максимально швидко дозволяє реалізовувати нові бізнес проєкти.

5. Отримання додаткового прибутку від подорожчання валюти

Коли ви інвестуєте в міжнародні акції, ви отримуєте як прибуток від свого інвестиційного капіталу, так і від підвищення курсу валюти. Тобто, коли вартість іноземної валюти зростає порівняно з національною валютою, ви отримуєте додатковий прибуток.

6. Захист інвестицій

Міжнародне інвестування дозволяє захистити портфель від будь-яких шахрайств і ліквідацій. Світові компанії зазвичай працюють за суворими правилами та дотримуються правил корпоративного управління. Порушення законів призводить до застосування суворих санкцій. Така політика захищає всі міжнародні інвестиції від втрат та потенційного шахрайства.

7. Ліквідність

Іноземні інвестиції можна швидко та легко купувати та продавати. Це означає, що інвестори, які володіють іноземними портфельними інвестиціями, мають кращі можливості діяти стрімко, коли з’являються хороші можливості для перепродажу.

Міжнародні інвестиції обіцяють великі прибутки та є чудовим вкладенням капіталу. Одним з найбільш вигідних варіантів вкладень є покупка нерухомості за кордоном. Наразі перспективним напрямком є Туреччина та Індонезія, зокрема острів Балі. В цих країнах гарна сезоність та постійний туристичний потік. Детально про переваги інвестування у нерухомість цих країн можна дізнатися на сайті https://antagroup.info та поставити всі хвилюючі питання спеціалістам у сфері нерухомості.

Багато цікавого про інвестиції ви знайдете на моїх ресурсах:

Telegramm канал: https://t.me/InvestManAT

Instagram https://www.instagram.com/anton_taranenko/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg%3D%3D

Facebook https://www.facebook.com/anton.taranenko.5

Переглядів: 295, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися