Мінфін - Курси валют України

Встановити
AntonTaranenko
Антон Тараненко Секрети вдалих інвестицій
Зареєстрований:
7 листопада 2023

Останній раз був на сайті:
14 грудня 2023 о 21:14
Підписчики (1):
Viktor002
Viktor002
Антон Тараненко — Секрети вдалих інвестицій
CEO міжнародної девелоперської компанії Anta Group
30 листопада 2023, 11:40

Як зберегти свої активи під час війни?

У сучасному світі, де геополітична нестабільність є реальністю, збереження активів під час війни стає актуальним завданням. Ретельне планування, розумні інвестиції та безпекові стратегії можуть стати ключовими факторами в збереженні вашої фінансової стабільності та майнових цінностей.

Важливо диверсифікувати свій інвестиційний портфеля. Розподіл активів між різними ринками і активними інструментами зменшить ваші ризики пов’язані з політичними заворушеннями чи економічними спадами. Замість концентрації активів в одному напрямку, спробуйте розподілити їх між різними інвестиціями і різними юрисдикціями.

Шукайте більш стабільні ринки для збереження ваших статків. Наразі, наприклад, перспективним напрямком є Індонезія, зокрема острів Балі. За оцінками експертів, розмір чистого прибутку від продажу апартаментів, придбаних на Балі на етапі будівництва через три роки становитиме 44%. При здачі нерухомості в оренду повернути вкладення можна за 5-6 років. Проте інвестор повинен ретельно обирати забудовника, краще, щоб він мав міжнародний досвід роботи. Важливо також звертати увагу на тип нерухомості та місце розташування. Найбільш вигідним варіантом є інвестування в апартаменти преміум-класу в апарт-готелях. Це квартири або студії, що знаходяться в складі готелю. Власники таких апартаментів поєднують можливість жити у квартирі з сервісом готелю та при бажанні отримувати пасивний дохід від здачі апартаментів в оренду.

Наша команда Anta Group обрала найкраще місце на Балі та створює вигідний інвестиційний проєкт біля океану у широковідомому мальовничому місці. Ми будуємо 5-зірковий готельний комплекс ANTA Residence Canggu з унікальною інфраструктурою в популярному туристичному районі Чангу, в 5-ти хвилинах від Індійського океану.

Також привабливий ринок нерухомості, де ви зможете отримати високий прибуток від інвестицій має Туреччина. Більшість інвесторів віддають перевагу купівлі апартаментів бізнес класу, адже таке вкладення є гарним варіантом, як для життя, так і для інвестицій. Всі деталі можна дізнатися на нашому сайті https://antagroup.info та поставити питання нашим спеціалістам.

Важливо пам'ятати про ліквідність своїх активів. У воєнний період може бути складно отримати доступ до фінансових ресурсів. Тому рекомендується мати різні джерела ліквідності: наявність готівки, доступ до банківських рахунків з можливістю переказу коштів, золото та інші цінності, які можуть бути швидко продані або обмінені.

Перевірте наявність актуальних страхових полісів на ваше здоров'я та життя, рухоме та нерухоме майно. У випадку війни ці поліси можуть допомогти врятувати ваше життя та компенсувати втрати. Велике значення має також збереження важливих документів та доказової бази. Резервні копії важливих документів, зберігання важливих даних в хмарних сервісах або навіть виписка заяв і контрактів можуть стати незамінними для відновлення ваших прав та захисту майна.

У сучасному світі, де геополітична нестабільність є реальністю, збереження активів під час війни стає актуальним завданням. Ретельне планування, розумні інвестиції та безпекові стратегії можуть стати ключовими факторами в збереженні вашої фінансової стабільності та майнових цінностей.

Звісно, складно передбачити, наскільки довготривалими будуть наслідки криз та військових протистоянь, одна річ залишається зрозумілою: здатність до адаптації є ключовою для ведення бізнесу в складні часи.

Також, враховуючи зростаючу у світі кризу та можливий початок Третьої світової війни, варто мати безпечне місце, де можна було б перечекати, поки все закінчиться.

Багато цікавого про інвестиції ви знайдете на моїх ресурсах:

Telegramm канал: https://t.me/InvestManAT

Instagram https://www.instagram.com/anton_taranenko/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg%3D%3D

Facebook https://www.facebook.com/anton.taranenko.5

Переглядів: 306, сегодня — 2
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися