Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 грудня 2020, 17:50

Новорічні акції від Visa і партнерів

Святковий час – це завжди про здійснення бажань. До вашої уваги добірка спеціальних пропозицій з Visa у найбільших партнерах.

Святкова пропозиція на Rozetka.ua з Visa від Мегабанку

Новорічні акції від Visa і партнерів

Отримайте 5% на ваш бонусний рахунок під час оплати карткою Visa від Мегабанку.

Максимальне нарахування за одиницю товару – не більше 100 бонусних гривень. Бонуси нараховуються автоматично. Для участі в акції потрібно авторизуватися.

Поспішайте, акція діє до 25.12.

Безкоштовна доставка на Epicentrk.ua з Visa від Мегабанку

Новорічні акції від Visa і партнерів

Отримуйте безкоштовну доставку замовлень на сайті epicentrk.ua під час оплати карткою Visa від Мегабанку. Безкоштовна доставка розповсюджується на замовлення від 250 грн. Максимальна сума доставки, яка компенсується з боку Visa, складає 250 грн. Якщо сума доставки перевищує суму 250 грн, покупець самостійно сплачує різницю.

Акція діє до 31 січня.

Більше різдвяних мрійок в Ашан з Visa від Мегабанку

Новорічні акції від Visa і партнерів

Отримайте іграшку на ялинку із доповненою реальністю за 0,49 грн при здійсненні покупки в Ашан: 1 іграшка за кожні 400 грн покупки, якщо сплатити покупку краткою Visa від Мегабанку, ви отримаєте додаткову іграшку за 0,49 грн незалежно від суми покупки. Усього є можливість зібрати 14 унікальних іграшок та одну «золоту іграшку». Клієнт, який отримав «золоту іграшку», отримує можливість фізичної новорічної подорожі по місту з Сантою та ельфами за розважальним сценарієм (1 подорож у кожному місті-учаснику).

Акція діє до 25.12.

30 грн знижка на доставку Raketa з Visa від Мегабанку

Новорічні акції від Visa і партнерів

Ловіть промокод VisaNY та отримуйте знижку 30 грн на доставку їжі через сервіс Raketa. Знижка надається автоматично за умови введення промокоду та підключеної карти Visa від Мегабанку у додатку Raketa.

Акція діє до 3 січня!

10% знижка на Hotels.com з карткою Visa від Мегабанку

Новорічні акції від Visa і партнерів

Отримайте знижку 10% на бронювання готелю з hotels.com та Visa за допомогою промокоду 10VISA. Знижка надається на бронювання від 1 до 28 ночей у готелі-учаснику програми.

Бронювання має бути здійснено до 31.12 із завершенням проживання до 31.03.2021.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися