Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 грудня 2020, 12:40

3 700 000 гривень на медичне обладнання для дитячої інфекційної лікарні в Харкові

Креді Агріколь Банк за підтримки благодійного фонду «Твоя опора» втілив п’яту хвилю благодійності та придбав медичне обладнання на 3,7 млн гривень для Харківської Обласної дитячої інфекційної лікарні. Тут лікуються дітки з важким перебігом COVID-19 з міста Харкова та усієї області.

Власних потужностей у лікарні бракує. Тож Креді Агріколь подарував установі сучасне медичне обладнання: портативний ультразвуковий сканер, монітори пацієнта з функцією капнографії (2 од.), пульсоксиметри (5 од.), аспіратори (5 од.), шприцеві дозатори лікувальних речовин (5 од.) та реанімаційні ліжка (5 од.).

«Наразі в лікарні перебуває п’ятеро дітей, а від початку коронавірусної пандемії ми вже пролікували близько 2000 маленьких пацієнтів. Це в основному тяжкі випадки. Ми раді отримати нове обладнання, яке дуже потрібне, щоб вчасно відслідковувати зміни у стані хворих та проводити ефективне лікування. А ще спеціальні реанімаційні ліжка. Але найважливіше – дуже якісний і сучасний апарат УЗД. Тепер ми зможемо швидше і легше встановлювати діагноз», – коментує Дмитро Кухар, директор Харківської Обласної дитячої інфекційної лікарні.

У 2020 році Креді Агріколь Банк за підтримки благодійного фонду «Твоя опора» спрямував 11,2 млн гривень на придбання медичного обладнання для опорних лікарень у Києві, Тернополі і Харкові та облаштування реанімаційного блоку в обласній лікарні в Чернівцях.

«Від початку коронавірусної кризи Креді Агріколь вирішив, що буде допомагати лікарням і купувати сучасне медичне обладнання, якого наразі так бракує. Це рішення ми прийняли за покликом серця, але системно дотримуємося його і зараз. Адже бачимо, що благодійні ініціативи бізнесу наразі в прямому сенсі рятують життя! Банк вже реалізував п’ять хвиль благодійності і ми будемо дуже раді, якщо своїм прикладом надихнемо інших також робити добрі справи», — розповідає Руслан Зачепа, заступник директора з роздрібного бізнесу Східного макрорегіону Креді Агріколь Банку.

Цей благодійний проект ― наймасштабніший за всю історію роботи Креді Агріколь Банку в Україні. Він є частиною глобальної програми корпоративної соціальної відповідальності «WeCare!», яку банк втілює з 2016 року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися