Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 грудня 2020, 15:21

МАУ готується повністю відновити мережу маршрутів

Починаючи з 28 березня 2021 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» планує поступове відновлення оригінальної мережі маршрутів. Запуск десятків рейсів дозволить поновити авіаційне сполучення регіонів України з численними країнами Європи через авіахаб у Міжнародному аеропорту «Бориспіль». Про це йдеться у пресрелізі МАУ.

МАУ готується повністю відновити мережу маршрутів
Фото: radiotrek.rv.ua

Внутрішні рейси

На початку літньої навігації-2021 внутрішні рейси авіакомпанії будуть здійснюватися за напрямками: Херсон, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Івано-Франківськ, Запоріжжя.

Страхування від COVID-19. Виплата до 50 тисяч гривень

Міжнародні рейси

У наступному році МАУ планує літати за 42 маршрутами:

1 Київ – Амстердам – Київ 15 Київ – Ніца – Київ 29 Київ – Тель-Авів – Київ
2 Київ – Лондон – Київ 16 Київ – Делі – Київ 30 Київ – Варшава – Київ
3 Київ – Париж – Київ 17 Київ – Каїр – Київ 31 Київ – Прага – Київ
4 Київ – Ніцца – Київ 18 Київ – Дюссельдорф – Київ 32 Київ – Будапешт – Київ
5 Київ – Брюссель – Київ 19 Київ – Мюнхен – Київ 33 Київ – Відень – Київ
6 Київ – Дубай – Київ 20 Київ – Берлін – Київ 34 Київ – Кишинів – Київ
7 Київ – Гельсінкі – Київ 21 Київ – Цюріх – Київ 35 Київ – Барселона – Київ
8 Київ – Копенгаген – Київ 22 Київ – Женева – Київ 36 Київ – Ларнака – Київ
9 Київ – Стокгольм – Київ 23 Київ – Тбілісі – Київ 37 Київ – Афіни – Київ
10 Київ – Вільнюс – Київ 24 Київ – Баку – Київ 38 Одеса – Стамбул – Одеса
11 Київ – Нью-Йорк –Київ 25 Київ – Єреван – Київ 39 Одеса – Тель-Авів – Одеса
12 Київ – Торонто – Київ 26 Київ – Стамбул – Київ 40 Харків – Тель-Авів – Харків
13 Київ – Рим – Київ 27 Київ – Анкара – Київ 41 Дніпро – Тель-Авів – Дніпро
14 Київ – Мілан – Київ 28 Київ – Джидда – Київ 42 Львів – Тель-Авів – Льві

Інформація для мандрівників

Авіакомпанією «Міжнародні авіалінії України» застосовуються стандарти та процедури безпеки згідно з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

Читайте також: МАУ з квітня компенсувала майже $22 мільйони за скасовані рейси

Нагадуємо, що пасажирам з квитками, оформленими на бланках МАУ, доступні нові розширені можливості сервісу «Управління бронюванням», що дозволяють пасажирам самостійно у режимі онлайн змінювати дату перельоту. Детальніше за посиланням.

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка і коронавірус».

Коментарі - 6

+
0
bonv
bonv
10 грудня 2020, 15:52
#
«МАУ» Коломойського просить Зеленського вплинути на надання компанії стабкредиту.
Авіакомпанія «МАУ», одним із бенефіціарів якої є Ігор Коломойський, звернулася до президента Володимира Зеленського з проханням доручити Кабміну «негайно» розробити програму дій із надання поворотної фінансової допомоги (позики або стабкредиту) з метою виплати зарплати працівникам.
+
0
serjantik
serjantik
10 грудня 2020, 16:49
#
Как у них там все быстро. Обратился к президенту, тот сразу поручил кабинету министров разработать программу - держи Беня - 1 млрд стабилизационного кредита, ФОП-ам и наемным работникам придется все таки затянуть пояса
+
0
bonv
bonv
10 грудня 2020, 17:56
#
А вот у нас вопрос. Телеканал «1+1» – куда более убыточный проект, но Коломойский почему-то его финансирует, тратя до миллиона долларов в день. И не грозит уволить Наталку Мосейчук и не требует денег на выплату ей зарплаты. В чем секрет? А потому что шантажировать закрытием канала Коломойский никого не может. Он нужен только ему. Ну и Медведчуку с русскими тоже. А вот авиакомпания нужна государству. И поэтому можно выкладывать ноги на стол Зеленскому и шевелить пальцами. Но нужна ли компания с сидящим у нее на шее Коломойским государству?
И мы тоже решили обратиться с письмом к Зеленскому. Дорогой Владимир Ссаныч! Если вы таки действительно считаете, что нужна, то дайте команду выделить деньги на зарплаты, пилотов действительно жалко. Но один маленький нюанс. У Игоря Валерьевича сейчас проблемки – денег нет. И в любой момент, если он вдруг решит выехать куда-то, ФБР его может взять за самое больное место – и на нары. Поэтому – если вы не *** , то выступите поручителем Игоря Валерьевича по этим государственным деньгам. Если вдруг не отдаст – то продадите виллу в Италии, пару квартир и корпоративные права на сериальчик. А? Чтоб как в «Слуге народа», только наоборот. Там вас народ спасал от дефолта золотом, а тут вы – народ своими деньгами! Эпический бы видосик получился.
https://newsua.one/news/etapom-iz-klivlenda-letit-na-mau-tyazhkii-gruz.html
+
0
serjantik
serjantik
10 грудня 2020, 16:34
#
Какие амбиции! Половина рейсов в страны, которые начали или начнут через месяц вакцинацию. Германия уже пол года назад запретила украинцам посещать их территорию, Израиль начал вакцинацию и тоже высказался о том, что посещать их территорию будут люди исключительно привитые. Не удивлюсь, если Великобритания и другие страны ЕС пойдут по этому сценарию, то накроются планы МАУ большой молекулой короновируса
+
0
Андрей Каминский
Андрей Каминский
10 грудня 2020, 17:48
#
Оптимисты. В лучшем случае к концу года будет вакцинирована половина населения. При чем в первую очередь будут депутаты, полиция, медики и пенсионеры. Порядок выбран не зря:) а потом уже все остальные, которые и составляют основную клиентуру авиа. Одна надежда на поступление в свободную продажу платной вакцины, но с наличием полного пакета документов, иначе не пустят на самолет. И Европа будет открывать границы не ранее середины 2021 года. МАУ в очередной раз хочет собрать денег за раннее бронирование а потом перенести рейсы или вообще обанкротиться. Уже проходили в прошлом :(
+
0
bonv
bonv
10 грудня 2020, 22:37
#
Тільки у нас! На борту нашого авіалайнера є книга скарг і заповітів. Бажаємо вам приємного польоту!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися