Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 листопада 2020, 14:56

TransferGo отримала 4 млн фунтів від Silicon Valley Bank

Фінансування призначене для розвитку сервісу моментальних платежів, який забезпечує 2,5 млн клієнтів можливість переказувати гроші за лічені секунди.

Одна з найбільш швидкозростаючих компаній світу в сфері грошових переказів TransferGo отримала фінансування в розмірі 4 млн фунтів від британської філії Silicon Valley Bank (SVB) ― банку, з яким працюють найбільш інноваційні компанії. Це дозволить компанії продовжувати розвивати і розширювати свою платформу моментальних грошових переказів для індивідуальних користувачів, малого і середнього бізнесу, а також для корпоративних клієнтів.

Маючи більш ніж 35-річний досвід партнерства з інноваторами, фінансова експертиза та менторинг SVB дозволять TransferGo слідувати прискореній програмі трансформації цифрових платежів. Враховуючи, що грошові перекази є основою фінансової інтеграції навіть у розпал пандемії, сьогоднішнє партнерство свідчить про готовність TransferGo і SVB обслуговувати мільйони мігрантів, які хочуть відправляти гроші додому швидко, безпечно і вигідно.

Незважаючи на волатильність ринку протягом усього року, TransferGo кидає виклик песимістичним прогнозам, показуючи збільшення обсягу транскордонних платежів на ринках, де представлений сервіс компанії, більш ніж на 117% за останній фінансовий рік. Фінансування буде зосереджено на сервісі моментальних платежів і його local-in/local-out моделі, яка допомагає 2,5 млн клієнтів по всьому світу за лічені секунди відправляти гроші через кордони.

«Ми дуже раді розширенню нашого партнерства з TransferGo, оскільки з нетерпінням чекаємо можливості стати частиною історії їх зростання, адже компанія розширює свій цикл інновацій, щоб залучити більше клієнтів до більш швидкого, вигідного і зручного способу переказу грошей по всьому світу», ― говорить директор Silicon Valley Bank Крейг Фокс.

«Сьогоднішній день став початком довгострокового взаємовигідного співробітництва з Silicon Valley Bank ― коментує генеральний директор і співзасновник TransferGo Даумантас Двілінскас. ― SVB має багаторічний досвід підтримки стартапів і наставництва у сфері інновацій, це ідеальний партнер для супроводу в період пандемії та переходу на наступний етап зростання нашого бізнесу».

Нагадаємо, в червні цього року компанія TransferGo залучила додаткові інвестиції в розмірі 10 млн доларів, що дозволило розширити присутність сервісу на світовій арені та продовжити запуск нових сервісів на базі своєї глобальної платформи платежів. Нещодавно TransferGo оголосила про початок співпраці з платіжною системою Visa, яка уможливила грошові перекази з картки на картку по всьому світу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися