Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 жовтня 2020, 11:50

Корисні відео вересня на youtube-каналі «Мінфіна»

На нашому каналі в youtube ми розповідаємо про інвестиції, депозити, коментуємо нові закони і прогнозуємо зміни щодо курсу долара.

Якщо ви з якихось причин досі не підписані на наш канал і не дивилися відео — радимо надолужити згаяне прямо зараз.

Відео №1. Дебетова картка КОКО КАРД від Форвард банку

У цьому нетиповому для нашого канал відео ми вирішили показати, як можна вийти за рамки стандартних умов: навчитися новому, не слідувати стереотипам і жити за своїми правилами. Ну і як банківська картка в цьому допомагає.

Огляд карти, як нам здається, вийшов цікавим. Подивіться і напишіть свою думку під відео.

Відео №2. Недобудови і ризиковані об'єкти Києва: як не прогоріти на столичній нерухомості

З запрошеним гостем Володимиром Копотем, керівником сервісу онлайн перевірки нерухомості Monitor.Estate, поспілкувалися на тему недобудов в столиці. Обговорили, які шанси у інвесторів Аркади отримати свої квартири, як перевірити якість робіт на об'єкті, які пункти в договорі потрібно перевіряти перед покупкою житла та інші питання.

Якщо ви замислюєтеся про покупку житла — дивіться обов'язково.

Відео №3. Музей грошей: найдорожча монета, як з'явилася гривня

У цьому відео ми окунем вас у світ грошей в прямому сенсі. Ви побачите повну колекцію монет, які випускав НБУ. Почуєте цікаві факти про гроші. Побачите найдорожчу монету в Україні і послухаєте історії від Олексія Козирєва.

І при першій же можливості радимо і вам відвідати Музей грошей

Відео №4. Як освоїти криптовалюту з нуля за вечір і чому це потрібно зробити

Редактор «Мінфіну» Юрій Гусєв поділився своїм досвідом покупки біткоіна. Цікаво, що у нього не було до цього досвіду інвестування в крипту, так що довелося розбиратися грунтовно. Юрій розповів про комісії, відмінності між криптобіржею та криптообменником, перспективи криптоінвестіцій.

Підписуйтесь на youtube-канал «Мінфіна», залишайте свої коментарі та пишіть, про що вам буде цікаво почути в наступних відео. Якщо запропоновану вами тему підтримає багато людей, ми знімемо окреме відео.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися