Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 серпня 2020, 15:51

Concordbank підтримує програму навчання для стартапів і дарує тревел-грант до США

Concordbank став партнером освітньої програми для стартапів Female Leadership Program для жінок-підприємиць та виділив тревел-грант на поїздку в США, де цілий тиждень з учасницями будуть працювати міжнародні фахівці.

На першому етапі, який протягом чотирьох днів проходитиме в Києві, жінки-підприємниці відвідуватимуть лекції та майстер-класи від провідних українських та міжнародних експертів в сферах менеджменту, маркетингу, фінансів, продажів, комунікацій і залучення інвестицій. На другому — протягом двох днів вчитися мистецтву самопрезентації, переговорів з інвесторами і розробці стратегії розвитку бізнесу. Потім візьмуть участь в конкурсі на отримання тревел-гранту від CRDF Global і Concordbank. В результаті 10 переможниць продовжать освіту в США. Фіналістки проведуть тиждень в серці Кремнієвої долини — унікальному навчально-житловому комплексі в Менло-Парк. Під час інтенсиву учасниці дізнаються про інноваційні інструменти просування бізнесу і реальні бізнес-кейси, які працюють.

Голова правління Ukrainian Hub Олеся Мальована гаряче вітає цю ініціативу: «За даними DOU, частка жінок в українському ІТ активно зростає і зараз становить вже 25%. Для порівняння — 5 років тому цей показник становив трохи більше 14%. Ми рухаємося в правильному напрямку, але все одно потребуємо підтримки. Адже важливо, щоб про такі програми дізнавалося якомога більше жінок ».

Concordbank вже не перший рік підтримує стартапи та IT-компанії. «Concordbank — це ціла Фінтех екосистема зі своїм процессингом і IT-командою. Ми 3 роки поспіль були головними партнерами ITEM-конференції і проводили восени минулого року телеміст з працівниками Google і Facebook. На цей раз ми вирішили підтримати ініціативу Ukrainian Hub і виділили тревел-грант для переможців Фінтех індустрії », — розповідає голова наглядової ради Concordbank Олена Сосєдка.

Нагадаємо, що Concordbank став першим недержавним банком в Україні, що запустив інтернет-еквайринг Concord Pay з опціями від Apple Pay і Google Pay. Це дозволило лідерам українського онлайн-бізнесу в 2 рази підвищити конверсію своїх торгових майданчиків. Concordbank першим в Європі підключився до 3ds v2.1 по емісії Mastercard, яка підтверджує високий ступінь безпеки платежів. Concordbank потрапив в топ-10 найбільш успішних банків України в категоріях «Інтернет-банкінг» та «Мобільний банкінг» на премії FINANCIAL CLUB AWARDS 2019.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися