Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 серпня 2020, 17:00

Креді Агріколь Банк презентував оновлене відділення у Львові

В рамках масштабної модернізації мережі Креді Агріколь Банк презентував оновлене відділення у Львові за адресою вул. Пекарська, 23, що в п’ятнадцяти хвилинах від центру міста. У будівлі розташувався офіс представництва Західного макрорегіону та двоповерхове відділення з депозитарієм, що орієнтоване на обслуговування всіх клієнтських сегментів банку.

«Львівський макрорегіон – стратегічно важливий для банку. У Львові розвинений осередок бізнес-клієнтів, які займаються IT, туризмом, торгівлею та культурними проектами. Ми вже давно працюємо з багатьма відомими компаніями Західного макрорегіону, лідерами у своїх напрямах. Географічне положення Львова, розвинена бізнес-культура та прогресивність львів’ян відкривають великі перспективи для подальшого розвитку Креді Агріколь в цьому регіоні!» ― розповідає Юрій Грисюк, директор Західного макрорегіону Креді Агріколь Банку.

Сучасний інтер’єр та зручне зонування простору сприяють максимальному комфорту та швидкому обслуговуванню клієнтів. Так, у відділенні є зона самообслуговування 24/7, яка дозволяє здійснювати широкий перелік операцій із картками та готівкою, зона очікування, де клієнтів пригощають кавою, зала для основних операцій з касовим вузлом, а також сучасний депозитарій.

Завітайте у відділення нового формату Креді Агріколь Банку у Львові за адресою вул. Пекарська, 23. В період карантину відділення працює з 09:00 до 17:00 з перервою на обід з 13:00 до 14:00. В звичайному режимі відділення відкрите з 09:00 до 18:00, каса працює з 9:00 до 17:00 з перервою на обід з 13:00 до 14:00.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися