Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 червня 2020, 17:30

Коко Кард від Forward Bank — Лідер Рейтингу дебетових карток українських банків

Коко Кард від Forward Bank визнано лідером Рейтингу дебетових карток українських банків, відповідно до опублікованого дослідження впливового фінансового видання Finance.ua.

При відборі учасників рейтингу враховувалися такі показники: картка доступна для будь-якої фізособи, без обмежень; картка діяла станом на 01.06.2020 року; картка не може бути з кредитним лімітом, якщо в різних тарифних планах банк пропонує одну картку, але різного класу (Standart, Gold, Platinum і т.п), то в рейтингу бере участь картка мінімального рівня і розглядається найпростіший / дешевий для клієнта тарифний план. При цьому враховувалися умови, які можуть змінювати умови обслуговування карт. Наприклад, картка видається без депозиту в банку, але якщо він є, то з клієнта не береться плата за обслуговування картки. Таким чином, в рейтингу взяли участь картки 20-ти банків України.

Далі картки оцінювалися за такими показниками: плата за обслуговування; комісія за поповнення; комісія за зняття готівки; наявність Кешбеку; валюта Кешбеку; відсоток на залишок; кур'єрська доставка картки за адресою; сумісність з Google Pay і Apple Pay. Коко Кард від Forward Bank отримала максимум балів за більшістю показників і зайняла Перше місце в рейтингу з 14,3 балами із 16,5 с половиною можливих.

Нагадаємо, що усі Коко Кард від Forward Bank безконтактні, при безготівкових розрахунках повертається до 20% коштів з кожної покупки. До того ж отримання готівки у всіх банкоматах світу, не тільки в Україні – безкоштовне. Не тарифікується поповнення з картки будь-якого банку України в Інтернет-Банку Forward online і мобільному додатку. Безкоштовно поповнити картку можливо у банкоматах та касах Банку. Дебетові Коко Кард надають можливість отримувати 15% річних на залишок коштів, також на клієнтів чекає підвищений відсоток за депозитом у додатку Forward online. Нагадаємо, що в травні картка Коко Кард від Forward bank отримала нагороди на ADC*UA та Ukrainian Design the Very Best of! Short List на видання ADC, Best Of на UDA та Kiaf Campaign Branding & Identity, Silver.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися