Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 лютого 2020, 17:40

Пенсіонери та співробітники бюджетних установ можуть отримати свої виплати у Мегабанку

Міністерства фінансів України визначило уповноважених банків для державних виплат.

Мегабанк увійшов до переліку уповноважених банків для виплати пенсії, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

Відповідне рішення опубліковане на офіційному сайті Мінфіну, згідно з вимогами пункту 4 Порядку відбору банків, через які здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.09.2001 № 1231 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2019 № 1151).

На сьогодні уповноваженими є 42 банки.

«Для Мегабанку важливо надавати клієнтам весь комплекс якісних банківських послуг. Статус уповноваженого банку дає можливість максимально широко представити наш сервісний пакет», - відзначили в прес-службі банку.

Нагадаємо, наприкінці 2019 року Кабінет Міністрів України відповідною поставновою надав можливість пенсіонерам, одержувачам соціальної допомоги та працівникам бюджетних закладів самостійно обирати банк, через який проводитимуться виплати.

Для відкриття банківського рахунку в Мегабанку зверніться до відділення банку.

Консультації можна отримати за безкоштовним номером телефону:
0 800 50 44 00

Коментарі - 5

+
0
imfin
imfin
5 лютого 2020, 21:36
#
Гарна новина. Шкода лише, що інтернет-обслуговування у банка практично відсутнє. Ані завести особистий інтернет-кабінет, ані виконати онлайн-операції неможливо. Якби все це було, бажаючих звернути увагу на Мегабанк серед бюджетників могло б бути чимало.
+
0
АО "МЕГАБАНК"
АО "МЕГАБАНК"
6 лютого 2020, 13:07
#
Шановний, imfin!

Рекомендуємо використовувати додаток todobank.
https://www.todobank.com.ua/ - новий проект від Мегабанк.
У ньому дуже багато класних функцій, таких як: відображення виписки, баланс, багато доступних платежів, а також доступне замовлення карти todobank. Також, є можливість додати особові рахунки, створити шаблони оплат, архів квитанцій і багато інших корисних функцій.

З повагою, Мегабанк
+
0
imfin
imfin
11 лютого 2020, 18:23
#
А зі стаціонарного комп'ютера робота у Тодобанку доступна? Чому я про це питаю? По-перше, я з повагою ставлюся до попереджень фахівців з безпеки про необхідність мінімізації використання смартфонів у банківських справах. А, по-друге, стаціонарний комп'ютер зручніше у користуванні, якщо тільки мова не йде про можливість доступу до грошей/операцій з будь-якої точки Земної кулі будь-якої хвилини.
+
0
Alka45
Alka45
7 лютого 2020, 13:18
#
Так это ж отличная новость
+
0
akapello
akapello
8 травня 2020, 19:00
#
Невже, на мобілізацію, і справді, такий великий попит? Я, звісно, не маю нічого проти. Кожен додатковий варіант збільшує зручність клієнтові. Прогресуймо. Та для багатьох ця новина не є вже такою відмінною.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися