Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 грудня 2019, 10:49

Як заробити в Новий рік: 10 найбільш затребуваних послуг

Новорічні свята — не тільки час для відпочинку, але й відмінна можливість заробити.

Новорічні свята — не тільки час для відпочинку, але й відмінна можливість заробити.
Фото: UBR

Доки одні нарізають олів'є і складають список цілей, інші вичавлюють з Нового року максимум: роздають листівки, прикрашають офіси, розвозять подарунки — і, головне, отримують за це гроші. Онлайн-сервіс замовлення послуг Kabanchik.ua з'ясував, якими підробітками можна зайнятися під час новорічних канікул і скільки на цьому заробити.

1. Робота аніматором

Хочете зірвати великий куш? У цьому випадку роль Діда Мороза для вас. За тригодинне привітання в кафе у новорічну ніч заплатять від 3500 грн. Напередодні свят ціни скромніші — від 1000 грн. Чим ближче свято, тим вище ціна. Досвід роботи для цієї вакансії не потрібен, але є важлива умова — бути тверезим і бажано мати свій власний костюм, який можна орендувати за 300-800 грн на добу.

Якщо роль Діда Мороза не до душі, можна розважати дітей на дитячих святах. Заробітки скромніші — від 700 грн за годину — але і стресу куди менше.

2. Роздача листівок

Напередодні новорічних розпродажів торгові центри як ніколи зацікавлені в залученні покупців. А значить, їм потрібні послуги промоутерів. Працювати треба по 4-5 годин на день. За годину роздачі рекламних листівок в холі торгового центрі платять від 50 грн, а роздача флаєрів на вулиці оплачується від 80 грн. З мінусів — швидше за все доведеться надіти фірмовий одяг компанії.

3. Кур'єрська доставка подарунків

У вас є вільний час і ви знаєте, як швидко дістатися в будь-яку точку міста? Рекомендуємо придивитися до вакансії кур'єра. Заробити на доставці квітів, подарунків і новорічних аксесуарів можна від 80 грн за один виїзд. Якщо подарунок потрібно купувати, а після вручити — сума збільшується вдвічі. З витрат — тільки витрати на транспорт. З вимог — відповідальність і пунктуальність. Досвід роботи не обов'язковий, але перевага віддається студентам.

4. Клінінгові послуги

Під новий рік традиційно високий попит на клінінгові послуги. Багато компаній завантажені новорічними клопотами, а на генеральне прибирання часто не вистачає часу, сил і бажання. Залежно від типу приміщення заробити можна від 600 грн (за прибирання «одинички») або від 1000 до 2000 грн в разі прибирання офісу або банкетного залу.

5. Персонал на новорічні ярмарки / кейтеринги

Напередодні новорічних свят кількість міських ярмарків і маркетів значно збільшується. Іноді підприємці самі продають свою продукцію, але частіше воліють наймати всіх бажаючих підзаробити. Продавцям платять 1000 грн за день в залежності від заходу, локації і складності роботи. У разі вдалої торгівлі можна розраховувати на бонуси.

6. Фотографи

Новий рік — золотий час для фотографа. Можливостей заробити маса: свята в дитячих садках і школах, тематичні новорічні фотосесії і корпоративи. Вам знадобиться дзеркальний фотоапарат і спалах. Якщо їх немає, то можна орендувати за невелику плату або позичити у друзів. У передноворічні дні можна заробити від 1500 грн, а в новорічну ніч цінник стартує від 4000 за 3-4-годинну зйомку заходу. Все залежить від того скільки потрібно працювати та індивідуальних побажань клієнта.

7. Відеооператори

На корпоративах і дитячих святах потрібно не тільки фото, але і відео. Якщо є камера і досвід створення відеороликів, можна підробити оператором. Швидше за все знімати доведеться дитяче свято. За таку роботу замовники готові платити від 2000  грн. Все залежить від уподобань клієнта, складності роботи і специфіки монтажу.

8. Пошиття одягу

Якщо ви вмієте шити, то новорічні свята — це відмінна можливість заробити в межах 1000 — 3000 грн. Можна пошити новорічні костюми на тематичні корпоративи і дитячі свята. Головне — не промахнутися з розміром і встигнути виконати роботу в термін.

9. Новорічних справ майстер

Перед новим роком у городян і компаній багато клопоту: нарядити ялинку, встановити новорічну ілюмінацію або створити новорічну атмосферу в головному залі компанії. Запропонуйте свою допомогу у виконанні дрібних новорічних завдань і заробляйте від 700 грн в залежності від обсягу та складності роботи.

10. Декоратори, організатори свят і ведучі.

Хороший ведучий завжди нарозхват, особливо напередодні новорічних свят. Якщо ви відчуваєте в собі потенціал головного заводили свята — користуйтеся можливістю. Успішного шукача чекає зарплата від 3000 до 4000 грн і залежить від складності та обсягу заходу.

Коментарі - 4

+
+26
Simrik
Simrik
20 грудня 2019, 14:29
#
Такси забыли
+
+15
Simrik
Simrik
20 грудня 2019, 14:31
#
Аренда недвижимости на новый год тоже
+
+25
observer72
observer72
23 грудня 2019, 15:10
#
Не хотел писать комменты, но не удержался из чувства занудства:
автор, Вы бы на цены, которые Вы указываете, смотрели «трезвым» взглядом (N.B. это ни в коем случае не намек на употребление алкоголя, не оскорбление, просто просьба ЕЩЕ РАЗ перед публикацией посмотреть на указываемые цифры, возможно произнести их вслух для лучшего восприятия).
В частности:
п. 4. «В зависимости от типа помещения заработать можно от 600 грн (за уборку «однушки») или от 1000 до 2000 тыс. грн в случае уборки офиса или банкетного зала.». ДО 2000 ТЫС. ГРН. Т.е. до двух миллионов за уборку. Правда такие цены есть? И это действительно тряпка и швабра, а не то что иногда подразумевают под словом «уборка»?
п 6. «В предновогодние дни можно заработать от 1500 грн, а в новогоднюю ночь ценник стартует от 4000 тыс. за 3-4 часовую сьемку мероприятия. Все зависит от того сколько нужно работать и индивидуальных пожеланий клиента.»
п. 7. «За такую работу заказчики готовы платить от 2000 тыс. грн. Все зависит от предпочтений клиента, сложности работы и специфики монтажа.» А можно адресок? Готов поделиться: 40% за «наколку» контакта и 10% Минфину. Но только что б за Новогоднюю ночь заплатили 4 млн грн за фото или 2 млн за видеосьемку.
+
0
Тетяна Делл
Тетяна Делл
24 грудня 2019, 11:04
#
Спасибо, что внимательно нас читаете. Исправили.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися