Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 грудня 2019, 16:12

Forward Bank увійшов в рейтинг надійності банківських депозитів

Forward Bank підтвердив високу надійність своїх депозитів за результатами діяльності трьох кварталів 2019 року. Так, згідно з «Рейтингом надійності банківських депозитів» РА Стандарт Рейтинг, банк посів 11 позицію рейтингу.

За 9 місяців 2019 року чистий процентний дохід Forward Bank склав 197,399 млн грн, прибуток після оподаткування – 97,738 млн грн. Кошти фізичних осіб склали 1 561,4 млн грн.

«У поточному році спостерігався активний попит на депозити, так як довіра до банківського сектору поступово повертається. Цікавою тенденцією стало те, що в другому півріччі, з урахуванням зміцнення гривні, українці частіше стали розміщувати депозити в іноземній валюті. У наступному році ми очікуємо поступове зниження прибутковості по депозитах, це може статися вже до кінця першого кварталу» – прокоментувала Оксана Конюшко, начальник Управління розвитку продуктів та програм.

Нагадуємо, що в третьому кварталі Forward Bank представив оновлену лінійку кредитних та дебетових карток Коко Кард. Дебетові Коко Кард надають можливість отримувати 15% річних на залишок коштів та відкривати депозити у додатку Forward online за підвищеним відсотком. До того ж Forward Bank надав можливість своїм клієнтам користуватися такими сервісами як Google Pay та Apple Pay.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися