Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 листопада 2019, 18:30

Керівництво банку зустрілося з партнерами з Нідерландів

Наприкінці жовтня головний офіс Мегабанку у Харкові відвідала делегація FMO – голландського банку розвитку підприємництва.

Протягом дводенного робочого візиту представники FMO Ян-Віллем Хок (Jan-Willem Hoek) та Денніс Молхук (Dennis Molhoek) провели в банку низку зустрічей з представниками акціонерів банку, а також із керівниками різних рівнів, у тому числі Наглядовою радою та Правлінням банку.

Під час спілкування іноземні партнери Мегабанку ознайомилися з поточною мікроекономічною ситуацією в Україні, у вітчизняній банківській системі й безпосередньо в Мегабанку.

Як зазначив заступник Голови Правління Мегабанку Олександр Шипілов, історія співпраці Мегабанку з FMO нараховує сім років.

— Наш банк бере участь у різних програмах FMO з 2012 року. За цей час банк успішно освоїв довгострокову програму нідерландського банку розвитку на загальну суму 15 млн доларів США, спрямовану на підтримку українських підприємств малого та середнього бізнесу, а також лінію торгового фінансування на загальну суму 12 млн доларів США, яка була надана ЄБРР за участю FMO, – додав Олександр Шипілов.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися