Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 серпня 2019, 14:36

Акція від Укрбуд: безвідсоткова розстрочка до 50 місяців

Корпорація «Укрбуд» пропонує розстрочку до 50 місяців на квартири в 17-ти житлових комплексах компанії без прихованих комісій та необхідності брати кредит.

Обирайте свій варіант:

  • Безвідсоткова розстрочка на 50 місяців* у 8-ми комплексах;
  • Безвідсоткова розстрочка на 30 місяців* у 8-ми комплексах;
  • Безвідсоткова розстрочка на 20 місяців* у 4-х комплексах.

Квартири, що беруть участь в акції, будуть обладнані системою розумного дому CLAP**, яка забезпечує комфорт, безпеку та допомагає власникам заощаджувати до 40% на комунальних платежах. Ексклюзивна для будинків «Укрбуд» система передбачена як невід'ємна частина квартири. Ви сплачуєте лише за свої квадратні метри та отримуєте CLAP разом з житлом. 

Докладні умови акції

Розстрочка на 20, 30 або 50 місяців від Укрбуд- чудовий варіант для тих, хто не має на руках повної суми, але зібрав частину вартості квартири (25%). Обрана квартира закріплена за вами, і після введення будинку в експлуатацію ви маєте змогу в ній жити та сплачувати її вартість відповідно до умов акції – «Безвідсоткова розстрочка до 50 місяців».

Менеджери із задоволенням допоможуть з вибором помешкання та розрахують суму щомісячного платежу.

Передзвоніть мені


* Розстрочка на 20, 30 та 50 місяців розраховується за поточною прайсовою ціною на дату за договором та діє тільки для цієї акційної пропозиції.
** Перелік комплексів, де буде встановлена ​​система розумного дому CLAP можна дізнатись у відділах продажів.
Перший внесок – це грошові надходження, згідно укладеного Договору, на рахунок ФФБ протягом 5 (п’яти) банківських днів. ТОВ «Укрбуд Девелопмент», має право вносити зміни та коригування в акційну пропозицію, без попередження.

Акція діє з 1 серпня 2019 року до 31 серпня 2019 року

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися