Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 липня 2019, 12:05

НБУ нагадав кредиторам Златобанка про грошові вимоги

Національний банк звертає увагу кредиторів АТ «Златобанк» щодо встановленого строку на заявлення грошових вимог до боржника – 25 липня 2019 року. Зазначений строк є граничним і поновленню не підлягає. Про це йдеться у повідомленні НБУ.

Національний банк звертає увагу кредиторів АТ «Златобанк» щодо встановленого строку на заявлення грошових вимог до боржника – 25 липня 2019 року.
Фото: rbc.ua

В Нацбанку нагадали, що ухвалою Господарського суду Києва від 19 червня 2019 року було відкрито провадження про банкрутство АТ «Златобанк». Відповідне оголошення оприлюднено 25 червня 2019 року на офіційному веб-сайті Верховного Суду.

Регулятор зауважив, що конкурсні кредитори за вимогами, які виникли до дня відкриття провадження у справі про банкрутство, зобов’язані подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника і документи, що їх підтверджують, протягом 30 днів від дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження, тобто до 25 липня 2019 року.

Читайте також: Суд почав банкрутство відновленого рішеннями судів Златобанка

«Рекомендуємо кредиторам АТ „Златобанк“ в межах цього строку звернутись зі своїми письмовими заявами з вимогами до боржника», — зазначено у повідомленні.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися