Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 червня 2019, 17:50

Forward Bank в ТОП-10 банків з найвищим рівнем надійності депозитів

Forward Bank підтвердив високу надійність своїх депозитів за результатами діяльності першого кварталу 2019 року. Так, згідно з «Рейтингом надійності банківських депозитів» РА «Стандарт Рейтинг», банк увійшов в топ-10 банків з самими надійними вкладами, посівши 10 позицію.

Як повідомляє агентство, згідно з даними НБУ, чистий процентний дохід Forward Bank за перший квартал 2019 року склав 63,149 млн грн, а прибуток після оподаткування – 9,03 млн грн. Фінансова підтримка акціонерів банку в 2018 році забезпечила приріст статутного капіталу на 113,21%. Надана акціонерами зовнішня підтримка дозволяє банку не тільки стійко працювати, а й розширювати спектр операцій з клієнтами в період зростання прибутковості банківського сектора.

«Незважаючи на активність політичних процесів в країні, зараз українці довіряють банківській системі і особисто Forward Bank. Ми виконуємо всі зобов'язання перед нашими клієнтами протягом багатьох років і впроваджуємо нові сервіси та технології, які допомагають українцям вирішувати свої фінансові питання, і як результат – ми виконали затверджений план на 1-й квартал в повному обсязі» – прокоментував рейтинг Андрій Кисельов, Голова Правління Forward Bank.

Замовити картку «EasyPay» Банку Форвард

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися