Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 квітня 2019, 18:30

Житомирське центральне відділення Мегабанку відзначило 15-річчя

Центральне регіональне відділення Мегабанку у місті Житомир на днях відсвяткувало 15-ту річницю своєї роботи. Урочисте привітання, учасниками якого стали не лише працівники банку, а і його клієнти, відбулося 2 квітня в операційній залі відділення банку.

Від імені керівництва Головного офісу банку, присутніх співробітників і постійних клієнтів привітав заступник Голови Правління Мегабанку Андрій Онопко. «Житомирське ЦРВ АМегабанку – одно з перших регіональних відділень нашого банку. Ми дуже задоволені тим, як відбувається фінансовий розвиток усього підрозділу, і його гарними стосунками зі своїми клієнтами», – зазначив Андрій Онопко.

Деякі з клієнтів, що були присутні на святі, обслуговуються у відділенні на протязі усієї його історії. «Я дуже задоволений тому, що я клієнт Мегабанку. Між іншим, бували спроби інших фінансових установ перетягти наше підприємство обслуговуватися у них, але я їм завжди відповідав, що у вас немає таких чудових умов обслуговування, як в Мегабанку. Я 15 років тому зробив дуже вдалий вибір і бажаю, щоб цей банк добре працював ще багато років!», – поділився на святі один із багаторічних клієнтів банку.

Житомирское центральное отделение МЕГАБАНКА отметило 15-летие

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися