Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 квітня 2019, 18:46

Вибір клієнтів: депозитний вклад «Строковий з правом поповнення»

У березні великою популярністю клієнтів користувався депозитний вклад «Строковий з правом поповнення», розповів начальник управління продажів роздрібних продуктів Мегабанку Сергій Хорик.

Депозитні вклади строком розміщення до 1 року зберігають свою привабливість для клієнтів, оскільки забезпечують максимальний рівень прибутковості. Для вкладу «Строковий з правом поповнення» він становить 17,5% річних у гривні і 4,5% в іноземній валюті.

Відкривши депозит «Строковий з правом поповнення», клієнт автоматично стає учасником бонусних програм Мегабанку. З умовами оформлення депозиту можна ознайомитися тут.

Основна перевага цього депозиту – можливість зберегти і примножити свої гроші. «Сьогодні багато банків пропонують привабливі умови за депозитами, тому клієнти все частіше звертають увагу не тільки на процентну ставку, але і на такі фактори, як надійність банку і його історія», – зазначив Сергій Хорик.

Мегабанк ось уже 28 років успішно працює на фінансовому ринку України. Серед акціонерів банку – авторитетні зарубіжні фінансові організації, такі як Європейський банк реконструкції та розвитку, Німецький державний банк KfW, Міжнародна фінансова корпорація IFC.

Для розміщення депозиту в Мегабанку ви можете звернутися до найближчого відділення у вашому місті або отримати безкоштовну консультацію, зателефонувавши в наш контакт-центр за телефоном 0-800-50-44-00. Дзвінки в межах України безкоштовні.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися