Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 жовтня 2018, 16:16

Не депозитом єдиним: ТОП-3 найбільш дохідних банківських карток

Після банківської кризи, українці з побоюванням дивляться в сторону термінових депозитів, але, як і раніше, не проти отримувати щомісячний пасивний дохід. Влучною та безризиковою альтернативою депозиту стала дохідна платіжна картка. Вона набирає все більшої популярності завдяки вигідному міксу: високій відсотковій ставці на залишок коштів і необмеженому доступу до своїх коштів в режимі 24/7.

9% річних і більше за дохідною карткою пропонують п'ять банків: Sky Bank, Forward Bank, Ощадбанк, Таскомбанк та Укргазбанк. При цьому максимальна дохідність на ринку становить 16% річних, що можна порівняти з хорошою депозитною пропозицією.

ТОП-3 карток з найвищим процентним доходом на залишок коштів

16% річних за Ощадною карткою від Sky Bank. Крім максимальної відсоткової ставки на ринку, у цієї картки є й інші конкурентні переваги: ​​безкоштовний випуск та щомісячне обслуговування, а також відсутність жорстких обмежень щодо залишку грошових коштів на рахунку. Дохід нараховується на суму від 1 гривні. В якості приємного бонусу отримаєте стильний дизайн картки. Детально про Ощадну картку тут.

14 — 15% річних за Депозиткою від Forward Bank. Відсоткова ставка залежить від суми залишку грошових коштів на рахунку. Дохід нараховується на суму від 100 гривень. Серед переваг картки — безкоштовне відкриття і щомісячне обслуговування. Детально про Депозитку тут.

5-12% річних за карткою «Домовичок» від Укргазбанку. Рівень прибутковості залежить від суми залишку коштів на рахунку. При цьому відкриття картки платне: за іменну картку попросять 100 гривень, неіменна обійдеться в 50 гривень. Щомісячне обслуговування пластику безкоштовне. Детально про картку «Домовичок» тут.

Обирайте картку і вже за місяць чекайте нарахування першого відсоткового доходу.

Відзначимо, що для банків залучення коштів на карткові рахунки клієнтів є в рази менш вигідним, ніж залучення депозитів. Пов'язано це з непрогнозованим рухом коштів на картці, адже клієнт може зняти їх у будь-який час. Але, з огляду на зростання зацікавленості до дохідних карток з боку клієнтів, банки все частіше дивляться в сторону запуску цього продукту.

Коментарі - 2

+
0
druje
druje
26 жовтня 2018, 19:45
#
Под звездочкой в условиях карты сберегательная от Скай банк мелкими буквами написано, что банк насчитает 16% по этой карте при одном условии, что не снимать деньги с ней целый месяц с 27 по 27 число.
+
0
ZoLoToY Ukrainez
ZoLoToY Ukrainez
28 жовтня 2018, 12:59
#
Sky bank действительно один из приоритетных банков в СНГ. Бренд мирового уровня и высокий доход. Лично мне помогают зарабатывать и как клиент доволен %. Для меня поход в банк это не просто болтовня как у всех тут. Банк должен работать на меня и повышать все мои доходы. Понимаю что это банк на столетия ближайшие и мне с ними выгодно. Есть ещё и в Альфа вклады и Конкорде и даже в Земельном капитале. Но тут асы настоящие.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися