Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 липня 2018, 17:10

Mastercard Більше Black — нова програма лояльності для власників преміальних карток Platinum від Комерційного Індустріального Банку

Більше Black– це нова програма лояльності для держателів преміальних карток рівня Platinum. Відтепер зареєстровані в програмі Mastercard Більше клієнти Комерційного Індустріального Банку  можуть накопичувати два види балів:

  • Преміальні – за розрахунки карткою Platinum;
  • Звичайні – за розрахунки карткою Standard.

За кожну транзакцію преміальною картою, її власнику будуть нараховуватися преміальні бали (1 транзакція – 1 бал). За них можна буде купити пропозиції від преміальних партнерів.

Користувачі з зареєстрованими картками Standard зможуть придбати стандартні пропозиції Mastercard Більше як за звичайні бали, так і за преміальні. Купуючи стандартні пропозиції бали цих двох категорій можна буде додавати.

В каталозі для зареєстрованих користувачів, які накопичують бали преміальними та стандартними картками представлено два види пропозицій – преміальні (які можна придбати виключно за преміальні бали) та стандартні (які можна придбати за звичайні бали чи за суму звичайних тапреміальних балів).

Нова платформа – це ще більше акційних та бонусних пропозицій для VIP-клієнтів КІБ, що гарантує ще більше можливостей відвідати унікальні заходи по всьому світу, отримати незабутні враження та безцінний досвід.

Більш детальну інформацію ви можете знайти на сайті bilshe.mastercard.ua.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися