Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 березня 2018, 18:30

Харківські студенти побували на екскурсії в центральному офісі Мегабанку

У центральному офісі Мегабанку 16 березня побували на екскурсії студенти Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління. Захід пройшов за підтримки Харківського банківського союзу.

Керівники підрозділів банку обговорили зі студентами різні аспекти банківської справи та перспективи фінансового сектора України. Співробітники банку розповіли про ключові моменти історії Мегабанку, якому в цьому році виповнюється 28 років. Студентів цікавили внутрішні процеси такої складної фінансової структури, як великий український банк. В даний час Мегабанк активно розвиває онлайн-банкінг, встановлює нові термінали M-бокс і розширює мережу відділень по Україні.

Студенти також задавали питання, що стосуються макроекономічної ситуації, можливостей і викликів, які стоять сьогодні перед банківською системою. Їх цікавили ринкові механізми формування кредитних і депозитних ставок, інтернет-банкінг. В кінці екскурсії студентам були вручені приємні сюрпризи від Мегабанку, а співробітники банківських підрозділів в свою чергу отримали від підростаючого покоління цінний зворотний зв'язок про якість послуг Мегабанку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися