Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 березня 2018, 17:43

Майно збанкрутілих «Жулян» виставили на продаж

У рамках процедури банкрутства ринку «Жуляни» на продаж виставляється нерухомість на вулиці Молодогвардійській, будинок 32, м. Київ.

У рамках процедури банкрутства ринку «Жуляни» на продаж виставляється нерухомість на вулиці Молодогвардійській, будинок 32, м.
Фото: espreso.tv

Реалізовуватимуться готельно-офісний та торгівельно-розважальний комплекс загальною площею 18,67 тис. кв. м., групи приміщень загальною площею 236,3 кв. м., нежилий будинок площею 1165,10 кв. м.

«Серед вказаних об’єктів є майно, яке виступає забезпеченням за кредитами виданими Єврогазбанком. Однак, через маніпуляції представники банку фактично усунуті від прийняття рішень в рамках процедури банкрутства. Є всі підстави вважати, що основною метою цього є продаж майна ринку «Жуляни» за мінімально можливою ціною», — йдеться в повідомленні Фонду гарантування.

Фонд гарантування зацікавлений у тому, щоби якнайбільша кількість потенційних покупців взяла участь у торгах. Це дасть можливість максимально підвищити ціну продажу, відповідно, підвищити і надходження до неплатоспроможного Єврогазбанку.

Оголошення про аукціон, який відбудеться 5 квітня 2018 року, розміщене на сайті Вищого господарського суду України та Міністерства юстиції України. Фонд пропонує всім зацікавленим особам подавати заявки на участь у торгах відповідно до порядку, визначеного у оголошенні.

Кінцеві строки представлення заявок на участь у торгах та сплати гарантійного внеску – 7 березня 2018 року до 16:00.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися