Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 лютого 2018, 14:36

Харків'яни переходять на оплату комунальних послуг за допомогою терміналів M-box

У січні харків'яни здійснили майже 24 тисячі операцій за допомогою терміналів самообслуговування M-box на загальну суму 20,67 млн грн.

За словами заступника Голови Правління Мегабанку Андрія Онопко, все більше клієнтів віддають перевагу оплаті комунальних послуг за допомогою терміналів самообслуговування M-box, оскільки це економить час. Крім оплати комунальних послуг, в терміналах M-box можна поповнити рахунок мобільного оператора, сплатити послуги інтернет-провайдерів, поповнити карту Мегабанку, здійснити платежі по кредитах або платежі на користь третіх осіб, поповнюючи поточний або депозитний рахунок.

За останні три місяці обсяг транзакцій терміналів M-box збільшився в середньому на 15%, обсяг здійснених комунальних платежів зріс на 20%.

Термінали самообслуговування М-бокс від Мегабанку встановлені на станціях метро: «Героїв праці», «Студентська», «Академіка Барабашова», «Південний вокзал», «Холодна гора», «23 Серпня», «Олексіївська», в багатьох відділеннях Мегабанку в Харківській, а також в Полтавській і Донецькій областях.

На сьогоднішній день в Україні працює 40 терміналів M-box. Найближчим часом почнуть роботу 25 нових терміналів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися