Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 лютого 2018, 13:09

ЖК Олімпік Парк будується по концепції «місто в місті»

Девелоперська компанія Status Group реалізувала проекти з будівництва в Києві таких житлових комплексів як: Status Grad, Рів'єра і Рів'єра-2, Sky River, Podil Plaza & Residence та представляють новий проект — ЖК «OLYMPIC PARK».

Розташовується житловий комплекс в 5 хвилинах від станції метро Бориспільська.

Це абсолютно новий підхід до будівництва житлових комплексів, забудовник відходить від стандартних ринкових пропозицій, і в ЖК «OLYMPIC PARK» реалізує ідею «місто в місті». Пропонує не просто квадратні метри, а забезпечує повний спектр послуг в житловому комплексі, починаючи від дитячого садка і школи у дворі, закінчуючи власним стадіоном!

Крім вже існуючої інфраструктури навколо житлового комплексу, забудовник передбачає власну торгово-офісну зону. За концепцією там буде все, чого потребує людина щодня: аптеки, банки, продуктові супермаркети та багато іншого. Зручні планування і сучасне інженерне оснащення в торгово-офісних приміщеннях дозволять відчувати себе комфортно як власникам, так і відвідувачам.

Тут продумано все до дрібниць: від високоякісних будівельних матеріалів, технологій і підземного паркінгу до прекрасно облаштованій території з вільними від автомобілів внутрішніми дворами і дитячих майданчиків з антітравматічним покриттям.

Детальну інформацію Ви можете отримати у відділі продажів ЖК «OLYMPIC PARK» або за телефоном: +38 (044) 338-70-70, е-mail: 3387070@ukr.net

Коментарі - 2

+
0
DAU Analytics
DAU Analytics
8 лютого 2018, 13:41
#
Продумано асе. Крім Бортничів, які тхнуть кожного дня :)
+
0
nel
nel
14 лютого 2018, 17:40
#
Объект действительно интересный, заслуживает внимание. Стоимость и условия приобретения хорошие.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися