Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 вересня 2017, 17:00

Укргазбанк отримає торгове фінансування на $20 млн

Член групи Світового банку — Міжнародна фінансова корпорація (МФК, IFC) надасть Укргазбанку лінію торгового фінансування на $20 млн.

Укргазбанк отримає торгове фінансування на $20 млн
Фото: 24tv.ua

Про це повідомляє прес-служба МФК, передають Українські Новини.

Торгове фінансування дозволить банку розширити фінансову підтримку операцій з міжнародної торгівлі, відкрити нові ринки для українських експортерів і підтримати зусилля, спрямовані на модернізацію економіки і прискорення темпів її зростання.

Фінансування Укргазбанку є частиною масштабної роботи IFC щодо підтримки реформи банківського сектора в країні.

«Ця нова лінія торгового фінансування є важливим кроком у розширенні співпраці з IFC і віхою в нашій широкій стратегії трансформації банку», — зазначив голова правління Укргазбанку Кирило Шевченко.

Він сказав, що зараз спостерігається зростання попиту в сфері торгового фінансування.

«Наше партнерство з Укргазбанком є частиною більш широких зусиль, спрямованих на реформування банківського сектора України і розширення доступу до фінансування. Лінія допоможе забезпечити безперервний потік торгового фінансування в країну, що полегшить клієнтам банку здійснення операцій міжнародного торгівлі. Експорт — основний драйвер української економіки і подальший зростання експортних галузей є ключем до сталого, довгострокового зростання », — зазначив віце-президент IFC Дімітріс Ціцірагос.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися