Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 вересня 2017, 19:08

Стало відомо хто очолить Департамент супроводу кредитів

За результатами конкурсного відбору департамент супроводження кредитів з 11 вересня очолить Олег Новаковський. Раніше цю посаду займала Тетяна Лойченко, повідомляє прес-служба НБУ.

За результатами конкурсного відбору департамент супроводження кредитів з 11 вересня очолить Олег Новаковський.
Фото: unn.com.ua

«Олег Новаковський є висококваліфікованим спеціалістом, з багаторічним стажем роботи на банківському ринку. З 2015 року він працював у департаменті супроводження кредитів, а отже розуміє специфіку роботи та важливість задач, які перед ним стоять.

Робота цього департаменту сприяє транспарентності процедури рефінансування банків та контролю за виконанням банками своїх зобов’язань перед НБУ. І ми вважаємо, що експертиза Олега Новаковського забезпечить ефективне виконання функцій НБУ у частині підтримки банків ліквідністю», — зазначив заступник голови Національного банку Олег Чурій.

Олег Новаковський закінчив Київський національний економічний університет. Має майже 20-річний досвід роботи в банківських установах України у сфері корпоративного та роздрібного бізнесу, методології банківських процесів, супроводження ризиків.

З червня 2015 року і до цього часу працював заступником директора департаменту – начальником управління кредитного аналізу та супроводження кредитів для підтримки ліквідності (до липня 2017 року – управління кредитування банків) департаменту супроводження кредитів Національного банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися