Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 жовтня 2016, 20:30

«Місяць привілей від Diamаntpay» — нова цікава пропозиція від Діамантбанку

Сезон подарунків до Дня народження Діамантбанку розпочато. До 31 жовтня 2016 року в Діамантбанку діє акційна пропозиція «Місяць привілей від Diamаntpay». Кожному Клієнту, який візьме в ній участь, Банк гарантовано, в день виконання умов програми, подарує пакет банківських послуг «Депозитний» з терміном дії 1 (один) місяць. Якщо учасник вже є власником тарифного пакету Депозитний, Розрахунковий чи Абсолютний – його строк буде продовжено на місяць.

Щоб приєднатися до програми «Місяць привілей від Diamаntpay», необхідно впродовж календарного місяця, в якому діє акційна пропозиція, здійснити в Інтернет-банкінгу «Diamantpay» хоча б один платіж у сервісі «Оплата послуг» (окрім переказів з картки на картку) або дистанційно відкрити депозит.

Нагадаємо, що тарифні пакеті від Діамантбанку надають власникам безліч привілеїв: бонуси до депозиту, безкоштовне відкриття поточних/ карткових/ ощадних рахунків, знижки на оренду сейфу тощо.

Ознайомитись детально з умовами програми «Місяць привілей від Diamаntpay» можна за телефоном: 0 800 308 303 (безкоштовно по Україні).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися