Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 вересня 2016, 8:47

Зручний спосіб оплати популярних платежів у системі Інтернет-банкінгу «Diamantpay»

Діамантбанк турбується про зручність своїх клієнтів і продовжує вдосконалювати послуги у системі Інтернет-банкінгу «Diamantpay». Нещодавно у сервісі «Оплата послуг» з’явилася можливість налаштовувати графік оплати будь-яких рахунків, у тому числі комунальних, доручивши банку виконувати платежі вчасно на регулярній основі.

У власному кабінеті Інтернет-банкінгу «Diamantpay» користувачі можуть відслідковувати успішність виконаної операції та отримувати квитанції про сплату на особисту електронну адресу.

Як працює послуга налаштування графіку платежів: у сервісі «Оплата послуг» необхідно обрати одержувача платежу зі списку; заповнити обов`язкові поля в залежності від типу платежу (період оплати, номер особового рахунку і ЖЕКу, показники лічильників (за наявності), домашню адресу, номер телефону та інше); натиснути опцію «Запланувати платіж», вказавши періодичність його виконання банком (щомісяця, щотижня чи регулярно у визначену дату); вказати дату першого та остатнього платежу.У випадку, коли сума до сплати за відповідний період є різною, сервіс дозволяє додати у графік майбутній платіж без вказання суми, але з поміткою «по заборгованості». Таким чином, банк виконає платіж у визначену дату згідно з даними квитанції постачальника послуг.

Після створення власного календаря платежів, користувачам інтернет-банкінгу не потрібно виконувати додаткові дії, банк здійснюватиме оплату автоматично згідно з графіком.

Новий сервіс дозволяє зручно сплачувати комунальні послуги, рахунки мобільних операторів, погашати кредити, оплачувати інтернет і телефон тощо.Нагадаємо, що за результатами дослідження «Простобанк Консалтинг» Діамантбанк увійшов до п’ятірки лідерів за функціональні можливості Інтернет-банкінгу

«Diamantpay».Детально про можливості онлайн сервісу ви можете дізнатись на сайті www.diamantbank.ua або в Інформаційному центрі за телефоном: 0 800 308 303 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися