Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 липня 2016, 14:41

Діамантбанк знову обрано уповноваженим банком із виплати пенсій

Відповідно до затвердженого рішення конкурсної комісії Пенсійного фонду України, Діамантбанк у черговий раз визначено уповноваженим банком із виплати пенсій і грошової допомоги пенсіонерам. Дію договору з Діамантбанком пролонговано до 01 січня 2017 року.

Пенсійний фонд переглядає та обирає уповноважені банки на підставі висновків Національного банку України кілька разів на рік за такими основними критеріями: фінансовий стан, виконання економічних нормативів протягом останніх шести місяців, додержання банком чинного законодавства, а також результати його діяльності з виплати пенсій і грошової допомоги за попередній період.

Рішення Комісії є свідченням надійності Діамантбанку, успішного досвіду здійснення таких виплат і високої якості обслуговування клієнтів.

Договір між Діамантбанком і ПФУ укладено у 2013 році. За його умовами банк має право здійснювати виплати пенсіонерам у Луцьку, Дніпропетровську, Кривому Розі, Донецьку, Запоріжжі, Івано-Франківську, Львові, Миколаєві, Вознесенську, Одесі, Полтаві, Кременчузі, Харкові, Херсоні, Чернівцях, Чернігові, Броварах.

Нагадаємо, що Діамантбанк пропонує зручні та вигідні умови для обслуговування пенсійних карток Visa і MasterCard. Згідно з тарифами, держателі таких карток мають можливість двічі на місяць безкоштовно отримувати гроші у банкоматах будь-яких банків на території України.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися