Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 травня 2016, 15:21

Кредобанк запроваджує швидкі платежі між українськими та польськими підприємствами

З травня 2016 року Кредобанк запровадив послугу швидких платежів між польськими та українськими підприємствами, завдяки якій підприємства, що обслуговуються в Кредобанку та PKO Bank Polski, можуть переказувати гроші як з України до Польщі, так і з Польщі в Україну протягом одного банківського дня за мінімальним фіксованим тарифом, який не залежить від суми переказу. Пропозиція є другим етапом розширеної програми підтримки українсько-польського бізнесу, що впроваджується в банку в 2016 році.  

Швидкі перекази між підприємствами дозволять клієнтам українського та польського бізнесу збільшити оборотність та ефективність власних коштів. Серед додаткових можливостей для українсько-польських підприємств, передбачених програмою – отримання кредитів у польських злотих, а також у доларах та євро за найнижчими на ринку ставками, унікальні та спрощені перекази з Польщі в Україну, які дають можливість відправити кошти багатьом одержувачам одним платежем, спрощене фінансування українських підприємств під гарантію стратегічного акціонера банку – PKO Bank Polski, депозити та корпоративні платіжні картки у польських злотих. Окрім того, у банку діє пільговий пакет розрахунково-касового обслуговування для українсько-польського бізнесу, що передбачає знижену щомісячну плату та мінімальні тарифи на переказ коштів за кордон, а також на купівлю-продаж валюти. Цим пакетом можуть користуватися як підприємства з польським капіталом, так і підприємства-експортери чи імпортери, що мають сталих партнерів у Польщі.  

«Швидкі та недорогі перекази між українськими та польськими підприємствами – чергова можливість спрощення міжнародних операцій для компаній українсько-польського бізнесу, розвиток якого є одним із найважливіших напрямків роботи Кредобанку як найбільшої інвестиції Польщі в українську банківську систему, — розповідає заступник Голови Правління Кредобанку Даміан Раґан. – Ми вже сьогодні пропонуємо підприємствам із польським капіталом та компаніям, що мають сталих партнерів у Польщі, пільгове розрахункове обслуговування та чи не вперше в Україні впровадили можливість отримувати кредити та розміщувати депозити у польських злотих. Наступним кроком нашої програми стане можливість для підприємств дистанційно відкривати рахунки в банку PKO Bank Polski без необхідності виїзду до Польщі».

Розробкою та супроводом продуктів для українсько-польських підприємств в Кредобанку займається спеціально створений Центр розвитку українсько-польського бізнесу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися